BOMMEL & BOMMEL delicatessen | Lekkernijen met een verhaal

25-3-2021

  • BOMMEL & BOMMEL delicatessen worden ook verkocht bij Betjeman & Barton
  • Blijft gaaf BOMMEL & BOMMEL conserven op tafel
  • Marc & Dineke van Bommel van BOMMEL & BOMMEL delicatessen

BOMMEL & BOMMEL delicatessen is de nieuwe naam van Bommels Conserven. De Barendrechtse groothandel in hoogwaardige delicatessen heeft naast een nieuwe naam ook een nieuwe website met webwinkel. Het bedrijf van Dineke en Marc van Bommel levert sinds 2012 delicatessen aan winkels, delicatessenzaken en de horeca. Het paar is tevens exclusief importeur van de theegroothandel Betjeman & Barton in Nederland en eigenaar van twee Betjeman & Barton winkels in Den Haag. Met beide groothandels wordt de foodservice nu nog beter bediend. 

Bommel & Bommel is o.a. bekend door mooi vormgegeven blikjes waar hun producten in zijn verpaktWe zien al een aantal jaren dat deze ‘conservenblikjes’ regelmatig worden gebruikt in restaurants in het buitenland, en voor in afhaal en bezorgmaaltijden is het gebruik hiervan natuurlijk helemaal top. Wij schreven er een hele tijd geleden al over en het blijft een gave presentatieDaarnaast zien we bijvoorbeeld ook in Frankrijk regelmatig chefs die hun eigen producten als conserven verkopen!  

Leestijd: 2 minuten 

Met het nieuwe platform BOMMEL & BOMMEL delicatessen creëren Dineke en Marc van Bommel één portal waar de zakelijke klant en de consument het uitgebreide assortiment aan hoogwaardige delicatessen kan bestellen. Dineke van Bommel: “In 2012 zijn we Bommels Conserven gestart dat sindsdien een grote vlucht heeft genomen. We leveren onze producten aan zo’n 500 klanten in de retail en horeca in Nederland en België en via de website ook aan de consument.  

In de loop der jaren is het assortiment veel breder geworden dan alleen conserven en zodanig uitgebreid dat de naam niet meer de lading dekt. Met de uitbreiding in 2018 met de Franse theegroothandel Betjeman & Barton inclusief de twee theewinkels is het assortiment nog meer divers geworden. Met beide groothandels kunnen we de foodservice nu nog beter bedienen. En met een nieuwe website, webwinkel, een nieuwe naam en huisstijl bieden we onze zakelijke klanten een platform waar ze hun producten nog overzichtelijker en sneller kunnen bestellen.”  

Lifestyle-platform en eigen winkels voor BOMMEL & BOMMEL delicatessen  

Marc van Bommel: “Doordat de trend is meer online te kopen, willen we met onze website faciliteren, inspireren en onze klanten laten genieten van onze lekkernijen. Dat doen we met een uitgebreid assortiment hoogwaardige delicatessen zoals confituren, koekjes, chocolade, olijfolie, zout, chips en vis in prachtig vormgegeven blikjes. Voor extra inspiratie zijn er recepten en is er de Delicatessenbijbel, waarin we het verhaal achter de producenten vertellen. De website wordt steeds meer een lifestyle-platform, waar we in een later stadium ook serviesgoed en bestek aan gaan toevoegen. Op langere termijn hebben we de ambitie om eigen BOMMEL & BOMMEL-winkels te openen die niet alleen de consument bedienen, maar die ook een showroom zijn voor onze business-to-business-klanten.” 

Winkels Betjeman & Barton verbouwd 

De twee Betjeman & Barton theewinkels aan de Denneweg en de Aert van der Goesstraat in Den Haag werden in de afgelopen anderhalf jaar verbouwd. In de theewinkels vindt de consument ook serviezen, zoals die van Emma Bridgewater en Mateus. Marc van Bommel: “Na de verbouwing zijn beide winkels getransformeerd tot een pilot store voor onze producten en vormen ze een inspiratiebron op het gebied van delicatessen voor onze zakelijke klanten en de consument. 

Lekkernijen met een verhaal 

Het assortiment van BOMMEL & BOMMEL delicatessen kenmerkt zich door authenticiteit, kwaliteit en een aantrekkelijke uitstraling. Dineke van Bommel: “We zijn trots op onze leveranciers. Het zijn bijna allemaal familiebedrijven die ambachtelijk werken en die oog hebben voor detail. De producten zijn puur, vrijwel nooit op grote schaal verkrijgbaar, zien er aantrekkelijk uit en hebben een verhaal. Van vrijwel alle merken zijn we exclusief importeur in Nederland en vaak ook in België, waardoor we een uniek product kunnen bieden. 

BOMMEL & BOMMEL delicatessen is importeur van onder meer de volgende merken: AmatllerAnis de FlavignyBelberryCartwright & Butler, Comtesse du Barry, Cottage Delight, Epicerie-de-Provence, Fratelli LunardiFudge Kitchen, GenerousHacienda Guzman, Jean Martin, la Belle-Iloise, la Cultivada, la Perla, la Vecchia Dispensa, Maison Bruyère, MileevenQuai SudSal de Ibiza, Sarah’s HoneySecrets-de-FamilleSeed and Bean, Simón Coll, Summerdown, Van der Burgh Chocolaad, Whittard en Willie’s Cacao. 

Website: BOMMEL & BOMMEL delicatessen  

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.