Conserven op tafel in de horeca

15-4-2015

Sinds de start van Bommels Conserven zijn Dineke en Marc van Bommel overtuigd dat vis in blik lekker en trendy is en bij de horeca past. Daarom lanceren ze nu het concept ‘Een nieuwe blik op tafel’.

Het concept is bedoeld voor de horecaondernemer die zijn gasten wil blijven boeien met producten die makkelijk en eenvoudig zijn te presenteren op verschillende momenten van de dag. Ter inspiratie: in Londen heeft het architectenbureau AL_A een pop-up restaurant, Tincan, gecreëerd waar ze alleen maar blikjes (keuze uit 30 stuks) serveren.

Conserven op tafel

De visconserven worden in het blikje op tafel geserveerd. Als totaalconcept is een houten plank de verbindende factor voor de te presenteren producten, namelijk: vis in blik, brood en garnituren passend bij de receptuur van de vis. De plank is speciaal hiervoor ontworpen, de blikjes vis passen er precies in, het brood is netjes gepresenteerd en er is ruimte voor schaaltjes met verschillende garnituren.

Hoe werkt het?

Aan de hand van de menukaart maakt de gast een keuze uit het assortiment van blikjes. Dit wordt door de bediening gepresenteerd op de plank met de bijpassende garnituren. Serveer met zelfgebakken brood voor nog meer smaak.

Voor de lancering van dit concept zoekt Bommels Conserven naar ondernemers die ermee aan de slag willen. Neem contact op met Dineke van Bommel voor meer informatie.

Website: Bommels Conserven

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.