Bezoek Budapest met op AI gebaseerde gepersonaliseerde routes

25-10-2022

  • Budapest Brand and The Trip BoutiqueBudapest Brand and The Trip Boutique
  • The website of Budapest BrandThe website of Budapest Brand
  • The Hero Square - (Hősök tere) in BudapestThe Hero Square - (Hősök tere) in Budapest
  • Parlement Building in BudapestParlement Building in Budapest
  • Freedom Bridge in BudapestFreedom Bridge in Budapest
  • Budapest - Castle districtBudapest - Castle district
  • Budapest - Castle districtBudapest - Castle district
  • Budapest - Castle districtBudapest - Castle district

Budapest Brand, de officiële marketingorganisatie van Boedapest, kondigde recent de lancering aan van hun partnerschap met The Trip Boutique. Hierbij gaat Budapest Brand de oplossing van The Trip Boutique gebruiken, om voor hun bezoekers op AI gebaseerde gepersonaliseerde routes door de stad aan te bieden. Deze oplossing is geïntegreerd in de website van Budapest Brand. Bezoekers kunnen hun eigen interesses, stijlen en smaken doorgeven waarna de AI technologie gratis gepersonaliseerde routes voor hen maakt.

Leestijd: 2 minuten

Budapest Brand is de eerste partner die profiteert van de nieuwe embedded oplossing van The Trip Boutique. Met deze nieuwe plug-and-play (‘2 regels code’) dienst kan elk reismerk met minimale inspanningen een naadloze en verbeterde gepersonaliseerde gebruikerservaring aanbieden binnen hun eigen website.

Gratis op AI gebaseerde gepersonaliseerde routes in Budapest

“Kunstmatige intelligentie wordt al op veel gebieden van de reis- en toerisme-industrie gebruikt. Of het nu gaat om chatbots die helpen bij het boeken van vluchten, hotelboekingsmachines, geautomatiseerde luchthavenbagagekiosken of advertenties op sociale media, dankzij AI-technologie wordt reisplanning gemakkelijker, efficiënter en persoonlijker en dat maakt reizigers gelukkiger”, aldus Csaba Faix, CEO van Budapest Brand Plc.  “Met de baanbrekende dienst ontwikkeld door onze partner, The Trip Boutique, stellen zij bezoekers die naar Boedapest reizen in staat om plaatsen te ontdekken en ervaringen op te doen die het beste bij hun individu passen”, vervolgt Csaba Faix.

Fernanda Barrence Mutz, oprichter en CEO van The Trip Boutique voegt hieraan toe: “In een wereld van Netflix en Spotify verwachten reizigers nu gepersonaliseerde aanbiedingen. Onze unieke technologie creëert hyper-gepersonaliseerde routes op basis van de individuele interesses en voorkeuren van reizigers. Hierdoor kunnen bezoekers van Boedapest genieten op de manier die het beste bij hen past. Tegelijkertijd helpen we Budapest Brand en andere DMO’s (Destination Management Organizations) om hun bestemming op een aantrekkelijke manier onder de aandacht te brengen, beter inzicht te krijgen in hun bezoekers en hun aanbod op een nieuwe, meer gerichte manier te gelde te maken.”

Over de samenwerking met Budapest Brand zegt ze: “We zijn erg enthousiast over de samenwerking met Budapest Brand. Gedurende onze samenwerking heeft Budapest Brand blijk gegeven van een innovatieve geest en de wens om hun bezoekers de best mogelijke ervaring te bieden en we zijn blij hen te kunnen ondersteunen.”

Over Budapest Brand

Budapest Brand Plc. is Boedapests officiële organisatie voor toerisme, cultuur en marketingactiviteiten, verantwoordelijk voor het officiële en strategische beheer van Boedapest als bestemming. Budapest Brand verstrekt uitgebreide informatie aan toeristen, professionele partners en de media over onderwerpen die verband houden met het toeristische en culturele leven in Boedapest via verschillende kanalen, waaronder het onlineplatform. Dit online platform bestaat uit een aantal websites, waaronder www.budapestinfo.hu – de officiële toeristische en culturele site van Boedapest, en www.budapest-card.com – een promotie- en verkoopplatform voor informatie en speciale aanbiedingen met betrekking tot de officiële toeristenkaart.

Over The Trip Boutique

The Trip Boutique is een bekroond Zwitsers travel-tech bedrijf dat zich richt op AI-gebaseerde personalisatie van reiservaringen. Door kunstmatige intelligentie op innovatieve wijze te combineren met menselijke expertise, heeft The Trip Boutique een suite van eigen tools en matching-technologie ontwikkeld om de hotels, restaurants, bars, cafés, programma’s, attracties en ervaringen op een bestemming te identificeren die het beste passen bij de interesses, levensstijl en smaak van elke reiziger. Via een modulaire oplossing stelt The Trip Boutique reismerken in staat om de ervaring van hun klanten te verbeteren door gepersonaliseerd advies en routes aan te bieden, terwijl ze rijke gegevensinzichten verkrijgen en hun inhoud en inventaris te gelde maken.

Artificial Intelligence wordt vaker gebruikt, ook in de horeca keukens zoals bijvoord Winnow en Trashbot van CleanRobotics.

Website: The Trip Boutique and Budapest Brand

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.