Wat wordt de naam van het nieuwe restaurant van Hilton Rotterdam?

22-6-2016

30 juni is het zover, dan opent het nieuwe restaurant van Hilton Rotterdam. Zo’n anderhalve maand geleden riep Hilton, als oer-Rotterdams icoon, dan ook een prijsvraag uit waarbij stadsgenoten konden meedenken over de naam van het restaurant. Inmiddels is een selectie van tien namen bekend en is het aan de jury om uiteindelijk de knoop door te hakken.

De tien namen

Begin mei riep Hilton de prijsvraag uit en de Rotterdammers hadden tot 10 mei de tijd om een inzending op te sturen. Dat leverde heel wat inspiratie op. De inzendingen konden gepost worden op een speciale Facebookpagina, bij voorkeur met uitleg. Inmiddels heeft een eerste selectie plaatsgevonden, waar een top tien van kanshebbers uit is voortgekomen. Hieronder de tien namen:

Pure
Klei
XDock
Ne9en
Can
Roots
Cool
Conrad’s Kitchen
Rotonde
Het Palet

De bedenker van de beste naam wordt beloond met een volledig verzorgd diner in het nieuwe restaurant aan de Chef’s Table. Bovendien is de winnaar eregast tijdens de officiële opening op 30 juni. Daarnaast krijgt de bedenker van de beste naam een overnachting van twee personen in de presidentiele suite van het Hilton cadeau.

Welke naam denk jij dat het beste past bij het nieuwe Hilton Rotterdam Restaurant?

Website: Hilton Rotterdam

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.