Win recepten voor thuis in de Orangerie De Pol-app

5-12-2022

  • Chef Mark Captein - credits Karien NieuwenhuisChef Mark Captein - credits Karien Nieuwenhuis
  • Orangerie De Pol-appOrangerie De Pol-app

Orangerie De Pol in Doetinchem heeft een app ontwikkeld waarmee gasten via een game spelenderwijs recepten voor thuis én een amuse in het restaurant kunnen winnen. Deelnemers aan de game in de Orangerie De Pol-app moeten zoveel mogelijk ingrediënten snijden om kans te maken op een beloning.

Leestijd: 1 minuut

Game in de Orangerie De Pol-app is knipoog naar…

De Orangerie De Pol-app is een knipoog naar het populaire spelletje Fruit Ninja en gratis te downloaden in de app-store. In de game staat chef-kok en eigenaar Mark Captein afgebeeld in de keuken, die op jouw commando de juiste ingrediënten letterlijk in de pan moet hakken door op het juiste moment op de juiste plek te swipen over het telefoonscherm. Als dit een aantal keer succesvol wordt uitgevoerd, speelt de deelnemer een recept voor een thuisgerecht vrij.

Geupdate app met eigentijdse gerechten

‘Een vaste gast van ons restaurant van Engine Software bv heeft de game een aantal jaar geleden ontworpen. Hij is nu ge-update met nieuwe, eigentijdse gerechten’, aldus Captein, die de app gebruikt als onderdeel van de marketingmix van het restaurant.

Captein vervolgt: ‘Het is uniek om als restaurant een eigen game te hebben. Je kunt niet alleen recepten voor thuis winnen, als je ver in de game komt ontvang je ook een reward. Op vertoon van deze digitale beloning op jouw telefoon in ons restaurant, ontvang je een extra amuse’.

Orangerie De Pol

Orangerie De Pol is gevestigd in een uniek gebouw in het landelijke buitengebied van Doetinchem. Het restaurant is aangesloten bij JRE-Nederland, een organisatie voor jonge veelbelovende restaurateurs. Captein werd in 2021 uitgeroepen tot JRE Chef van het Jaar.

Het restaurant wordt gerund door chef-kok Mark Captein en gastvrouw Marjolein van der Ham, die de titel JRE Gastvrouw van het Jaar 2020 behaalde. Orangerie De Pol behoort tot de betere eetgelegenheden van de Achterhoek en heeft vermeldingen in de toonaangevende restaurantgidsen van Michelin, Lekker en Gault&Millau.

Website: Orangerie De Pol.

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.