Een kijkje in de keuken bij Orangerie De Pol | Zij lanceren een eigen ‘kookspelletje’

6-12-2018

  • Orangerie De Pol - The GameOrangerie De Pol - The Game
  • Orangerie De Pol - The GameOrangerie De Pol - The Game
  • Orangerie De Pol - The GameOrangerie De Pol - The Game

Orangerie De Pol heeft samen met Engine Software een nieuwe app ontwikkelt waarmee een kookspel gespeeld kan worden. Het doel is om de juiste ingrediënten te hakken waarna ze in de pan vallen om het gerecht af te maken. Lukt het de speler alle ingrediënten voor het recept op tijd te verzamelen, dan krijgt het toegang tot het geheime recept om deze thuis zelf te koken.

De app werkt op alle Apple en Android telefoons en is gratis te downloaden.

Aantonen van informele sfeer door lanceren speelse app

Deze app is een “knipoog” van twee eigenzinnige bedrijven uit Doetinchem die de handen ineen slaan. Engine Software is de oudste Game Developer van Nederland. Het bedrijf maakt al meer dan 20 jaar computerspellen voor klanten over de hele wereld en werkte onder andere mee aan games als Monopoly, Spiderman en een game rond het Belgische K3. Ze willen met deze app laten zien dat games op lokaal niveau inzetten ook heel goed mogelijk is. Orangerie De Pol probeert samen te werken met lokale producenten voor het creëren van gerechten en in deze lijn is de samenwerking met Engine Software een unieke nieuwe stap.

De tweede week van januari serveert Orangerie De Pol een extra gratis gerecht aan alle gasten die alle 4 de levels hebben gehaald. Een ludieke actie waarmee het restaurant haar informele sfeer wil tonen en wil aangeven dat zo nu en dan een geintje best kan. “Wij willen dat onze gasten zich thuis voelen en een spelletje spelen tussen de gangen door is daarbij een aangename intermezzo”, zegt Marjolein van der Ham.

Over Orangerie De Pol

Het restaurant is in mei 2018 geopend en ligt in de bossen van Doetinchem op de weg naar Gaanderen. Er wordt gekookt vanuit de seizoenen en wat de Achterhoek te bieden heeft.

Bekijk een impressie van het restaurant hieronder:

Website: Orangerie De Pol

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.