Win een hotel (2) | Wie heeft gewonnen?

7-9-2017

Op 01-12-2016 hebben we een artikeltje geplaatst over de prijsvraag van het YUP hotel. Via de website www.wineenhotel.be kon je laten weten waarom jij het hele hotel voor één dag zou moeten winnen en wie je dan als gasten zou willen ontvangen. De winnares van de prijsvraag van het YUP Hotel*** in Hasselt is Lien Verwimp geworden en niet die persoon die had aangegeven met een groep jongeren het hotel op stelten te willen zetten. Dit laatste begrijpen wij wel! Morgen (8 september 2017) ontvangt Lien al haar vrienden, wij wensen ze veel plezier in het YUP hotel!

Win een hotel | Hoe heeft Lien Verwimp gewonnen?

YUP Hotel had voor deze wedstrijd maar liefst 822 inschrijvingen binnen gekregen. Op basis van de leukste, meest originele antwoorden/verhalen heeft het YUP team gestemd voor het beste antwoord.

Hierbij Lien haar winnend antwoord: ‘’ik ben sinds enkele maanden terug van een wereldreis doorheen Australië en Azië. Een geweldig ervaring, maar heb natuurlijk erg veel mensen gemist tijdens die periode. Ik dacht ze allemaal snel te kunnen terugzien toen ik weer in het land was, maar dat bleek niet zo gemakkelijk. Het merendeel van m’n zienden is tussen de 22 en 30 jaar oud en heeft een druk schema. Daardoor is het me helaas nog niet gelukt iedereen terug te zien om uitgebreid bij te babbelen over het afgelopen jaar. Neem daar ook nog eens bij dat er heel wat verschillende vriendengroepen zijn, en het word een al even moeilijk verhaal! Daarbovenop woont een deel van m’n familie in Italië . die ik ook nog niet heb kunnen terugzien. Een moment creëren waarop ik iedereen op één plek bij elkaar kan brengen, zou dus een ideale ‘welkom terug’-gelegenheid zijn! Deze actie van YUP Hotel Hasselt komt voor mij dus op het ideale moment en zou het allermooiste kerstgeschenk zijn dat ik me kan wensen. Ook al win ik het niet: echt een topactie!’’

Soortgelijke antwoorden/verhalen die ingeleverd zij samen met die van Lien zijn: YUP als trouwlocatie of als locatie om partner ten huwelijk te vragen. Een postbode die iedereen op zijn ronde wenst uit te nodigen of overwerkte moeders die vonden dat ze me-time hadden verdient.

Website: YUP

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.