Wervingscampagne New York Pizza | Donnie op scooter door wasstraat

27-8-2019

Donnie is sinds kort in dienst bij New York Pizza. Als bezorger werd hij op zijn eerste dag kletsnat ontgroend; Donnie eindigde met scooter en al in de wasstraat. ‘De Fenomeen’ nam een kijkje in de keuken van New York Pizza voor de wervingscampagne ‘Monnie maken met je matties’. Daarnaast maak je kans op een jaar lang gratis pizza met de Donniedoos!

Een nieuwe wervingscampagne voor bezorgers bij New York Pizza. We zien steeds meer voorbeelden van originele wervingscampagnes voor personeel. Zo kwamen we de afgelopen maanden onder andere de volgende campagnes voorbij; de digitale leeromgeving bij De Beren Academy, de sneak preview van een nieuwe toplocatie van Stan & Co in Amsterdam en bijvoorbeeld de karakteristieke recruitmentcampagne van Debuut Horeca waarin men o.a. op zoek ging naar control freaks en fooi boys. Zoals onze collega Nick ten hove in april in zijn blog schreef: alles beter dan de standaard vacature op zoek naar horecatijgers! 

New York Pizza gaat samen met Donnie op zoek naar nieuwe bezorgers

Met de nieuwe wervingscampagne worden bezorgers aangespoord hun vrienden mee te nemen. Want dat maakt het werk niet alleen leuker, je kunt er ook nog eens extra geld mee verdienen. Voor elke vriend die bezorgers aandragen krijgen zij een vergoeding.

Volgens Joost Geurtsen, marketingdirector bij New York Pizza, is Donnie een logische keuze: “Donnie sluit perfect aan bij onze doelgroep. En net als onze bezorgers is hij natuurlijk rap”, lacht hij. “Samen met ons reclamebureau hebben we een toffe manier gevonden om nieuwe bezorgers te werven, die uniek is in wervingswereld.”

De online campagne ‘Monnie maken met je matties’ geeft een voorproefje van wat werken als bezorger inhoudt. Niet alleen pizza’s bezorgen, maar ook werken in een vet team samen met vrienden. En naast je salaris ook nog eens fooi pakken. Daar is Donnie, die graag monnie stackt, natuurlijk ook wel happig op.

Een jaar lang gratis pizza met de Donniedoos

Donnie staat tijdelijk op elke pizzadoos van New York Pizza. Daarmee krijg je de playlist van Donnie als gratis topping. En je kunt ook nog eens een jaar lang gratis pizza met je matties winnen. Dat doe je door Donnie te taggen in een video waarin je met de Donniedoos voor je gezicht over New York Pizza en De Fenomeen rapt.

Website: New York Pizza

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.