STAN&CO Amsterdam | organiseert een sneak preview voor nieuw personeel

16-4-2019

  • Rendering STAN & CO AmsterdamRendering STAN & CO Amsterdam
  • Rendering STAN & CO AmsterdamRendering STAN & CO Amsterdam
  • Rendering STAN & CO AmsterdamRendering STAN & CO Amsterdam
  • Rendering STAN & CO AmsterdamRendering STAN & CO Amsterdam
  • Rendering STAN & CO AmsterdamRendering STAN & CO Amsterdam

Op donderdag 18 april 2019 organiseert STAN&CO Amsterdam een voorproefje voor nieuw personeel. Geïnteresseerden op zoek naar hotspots én een leuke baan in de horeca zijn van harte welkom. Van 16:00 tot 18:30 uur zijn de deuren wijd geopend voor een kijkje op de locatie, een gesprek met toekomstige collega’s en een lekkere cocktail. Het bar-restaurant verwacht medio juni officieel haar deuren te openen en is op zoek naar een enthousiast en professioneel team die van STAN&CO ook een begrip wil maken in Amsterdam.

STAN&CO opent in Amsterdam

In juni 2019 wordt ook Amsterdam verrijkt met een STAN&CO. Een 2.0 versie waarmee ze aansluit op de inspirerende locatie in Capital C. Deze plek, in de voormalige Amsterdamse Diamantbeurs aan het Weesperplein, wordt het creatieve centrum van Amsterdam waarbij alle domeinen van de creatieve industrie bij elkaar komen. STAN&CO Amsterdam vertaalt deze creativiteit in de menukaart, de uitstraling en de vele activiteiten, waaronder dj optredens in het weekend. Een plek waar je inspiratie op doet en geniet van eten, drinken en elkaar.

Inspiratie in het interieur

De komende maanden wordt de laatste hand gelegd aan de restauratie en opbouw van de    voormalige Diamantbeurs. In Capital C komen alle domeinen van de creatieve industrie bij elkaar: advertising, design, media, digital, kunst en communicatie. Het wordt een creatieve ontmoetingsruimte en co-workspace waar een selecte groep kunstenaars en ontwerpers betrokken is bij de inrichting. Ieder van hen krijgt een plek in het gebouw tot zijn of haar beschikking om zelf vorm te geven. Zo wordt het pand ook qua interieur en design een plek die inspiratie en creativiteit ademt.

STAN&CO Amsterdam bevindt zich op de eerste verdieping van het markante pand en het interieur wordt gerealiseerd door de eigen ontwerpers van de horecagroep Debuut. Het sfeervolle ontwerp heeft internationale allure en geeft veel aandacht aan eten en drinken met een open keuken en een grote eilandbar. Voor het pand wordt een spectaculaire terras gebouwd die STAN&CO gaat runnen. Naar verwachting opent zij halverwege juni 2019 haar deuren.

Horecaliefhebbers gezocht

Naast de bouw van het pand wordt er ook hard gewerkt aan de realisatie van een enthousiast en professioneel horecateam van STAN&CO Amsterdam. “De werving voor het personeel is in volle gang. De eerste mensen zijn aangenomen, maar gezien de omvang van de locatie, de ambitieuze plannen en de hoge mate van gastvrijheid die wij willen bieden bij STAN&CO, hebben we een flink aantal horecaprofessionals nodig. Vandaar ook deze kennismakingscampagne op de bouwplaats. Op onze eigen website www.vacaturesindehoreca.nl vind je alle informatie”, aldus Lisette Maaskant, Corporate Recruiter bij Debuut.

Over STAN&CO

STAN&CO is voor alles een fijne plek om te zijn. Waar het goed eten en drinken is. Waar je lekker zit. Alleen, met z’n tweetjes maar vooral met vrienden of familie. Waar altijd wat te zien of te beleven valt. Waar je snel thuis bent. Omdat we net als jij weten wat de belangrijke zaken van het leven zijn: food, drinks, friends.

STAN&CO staat nooit stil. STAN groeit en bloeit. In Utrecht, in Arnhem, in Zeist en straks in Amsterdam en binnenkort ook in Den Haag. STAN&CO Amsterdam is alle dagen open voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Dit all-day casual dining concept is onderdeel van Debuut Horecabeheer & Ontwikkeling.

Website: STAN & CO

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.