Wendy’s voegt Homestyle French Toast Sticks aan hun ontbijtmenu

11-8-2022

  • Homestyle French Toast Sticks on the Breakfast Menu of Wendy'sHomestyle French Toast Sticks on the Breakfast Menu of Wendy's

Wendy’s® mikt dit ‘back to school’ seizoen op A’s voor het ontbijt met de toevoeging van de nieuwe Homestyle French Toast Sticks die vanaf 15 augustus verkrijgbaar zijn in restaurants door heel Amerika. Als zoete toevoeging aan het ontbijtmenu wordt deze traktatie geserveerd met siroop voor fans die op zoek zijn naar een smaakvolle manier om hun ochtend te beginnen – of dat nu thuis is of onderweg.

Het lijkt een beetje op Franse frietjes als ontbijt! Goed idee? Het doet ons ook een beetje denken aan brood soldaatjes om in je zachte eitje te dopen.

Leestijd: 2 minuten

Het lijkt een beetje op frietjes als ontbijt maar het zijn ‘Homestyle French Toast Sticks’

“Onze French Toast Sticks raken de perfecte noot van nostalgie en brengen nog meer smaak naar ons ontbijtmenu – dit keer met iets zoets,” aldus Carl Loredo, Chief Marketing Officer voor The Wendy’s Company. “Vanaf dag één dat we ons ontbijtaanbod hebben gelanceerd was dit met de intentie om fans te redden van de saaie en nietszeggende ochtendopties die bij sommige van onze concurrenten bestaan, en dat is precies wat we hebben gedaan. Wendy’s gloednieuwe Homestyle French Toast Sticks geven onze fans weer een extra ontbijtoptie dat hun eerste maaltijd van de dag waardig is.”

Volgens het persbericht is elke hap van de Homestyle French Toast Sticks een ware traktatie, met de perfecte balans tussen een zachte, custardachtige binnenkant en een knapperige, goudbruine korst met heerlijke tonen van vanille. Fans kunnen deze klassieke ontbijtoptie combineren met een nieuwe siroopdip om het smaakprofiel te complementeren. Ontbijtliefhebbers kunnen kiezen uit verschillende formaten, waaronder een 4-delige of 6-delige à la carte optie of een 6-delige combo met gekruide en gebakken aardappelen en een drankje.

“We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om een kwalitatief hoogstaand, lekker en betaalbaar ontbijt aan te bieden,” zegt John Li, Vice President Culinaire Innovatie. “De Homestyle French Toast Sticks spelen in op zoetheid – gerechten waar we goed in zijn – om onze hartige ochtendsmaken in evenwicht te brengen. De warme Homestyle French Toast Sticks en de gouden siroopdip zijn de perfecte manier om je ontbijt naar een hoger niveau te tillen.”

Als je in Amerika woont kun je genieten van deze zoete traktatie door een bestelling te plaatsen via  Wendy’s mobiele app of je bestelt het bij je dichtstbijzijnde Wendy’s. Wanneer je rechtstreeks bestelt via de Wendy’s app of met je MyWendy’s™ account online, verdien je punten om jezelf het hele jaar door te trakteren met Wendy’s Rewards™. De enige vraag die overblijft… ga jij de  Homestyle French Toast Sticks dippen, dunken, of drizzle je de saus eroverheen?

In april schreven we over Wendyverse – Wendy’s eerste restaurant in virtuele realiteit en recent vonden we de nieuwe ‘Emo’ make-over voor Wendy’s Logo op een nieuwe locatie in Camden (Londen) geweldig.

Website: Wendy's

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.