ValoJump by Valo Motion | Next level trampoline game platform

13-3-2018

Valo Motion, maker van ValoClimb – de originele ‘Augmented Climbing Wall’, introduceerde deze maand een nieuwe toevoeging aan hun producten: de ValoJump – een interactief platform voor trampoline-spellen. ValoJump biedt een innovatieve draai aan trampolinespringen: de speler springt letterlijk in het spel. ValoJump combineert geavanceerde actieve speeltechnologie met een trampoline. Spelers nemen deel aan een echte sport en krijgen een echte workout terwijl ze plezier hebben. Bekijk de video hierboven, het lijkt erop dat jezelf de rol van Mario, King Kong of een ander karakter uit computerspelen speelt!

ValoJump en ValoClimb | Interactief plezier

We schreven in oktober 2016 over de originele ‘Augmented Climbing Wall’, deze muur combineert geprojecteerde graphics en gepatenteerde lichaamstracking om interactieve games en trainingstoepassingen te creëren. En nu lanceerde Valo Motion, ValoJump. “We zijn zeer verheugd om te zien dat ValoJump zowel beginners als ervaren trampolinespringers enthousiast maakt”, aldus Raine Kajastila, CEO van Valo Motion, die de productontwikkeling nauwlettend heeft gevolgd. “Na de geweldige ontvangst van onze klimwedstrijden, ben ik erg blij dat we innovatieve actieve spellen ook aan andere sporten kunnen aanbieden.” Leuk om aan te bieden in Family Entertainment Centra of Leisure Centra. Onze collega Niek Timmermans van Van Spronsen & Partners horeca – advies schreef hierover een brancheboekje eind 2017 met daarin de ontwikkelingen in het aanbod, een omschrijving van de doelgroepen en de horeca bij deze centra. Bij deze publicatie hebben wij een trendboekje gepubliceerd met daarin de laatste trends rondom deze centra.

Entertainment- en trainingsopties

De games en trainings-apps van ValoJump zijn geschikt voor mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus. De spellen houden de spelers bezig terwijl ze basale vaardigheden aanleren. Dit maakt ValoJump tot een geweldige manier om beginners kennis te laten maken met de sport. ValoJump biedt ook video-feedbacktoepassingen die de trainingscyclus van meer serieuze atleten versnellen. Het trampoline-spel Skytails is bijvoorbeeld geweldig om fit te worden. ValoJump is volledig automatisch en wordt geleverd in een plug-and-play-pakket, inclusief software en hardware. Het is ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe attracties of geïnteresseerd zijn in het verbreden van hun aanbod buiten conventionele sporten. Leuke toevoeging aan activiteitenparken, fitnesscentra, evenementenlocaties en nog veel meer.

ValoJump wordt gedemonstreerd op de FIBO in Keulen (Duitsland) van 12-15 april 2018 en in Amsterdam tijdens de IATP EUROPE, van 20 tot en met 25 mei 2018.

Website: Valo Motion

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.