Trends in het kort | Week 04

29-1-2024

 • horeca trendsTrends in het kort - Trends we spotted
 • 2023 McDonald's All-American Roster (East Team)2023 McDonald's All-American Roster (East Team)
 • 2024 McDonald's All American Games2024 McDonald's All American Games
 • Cinnamon_Roll_PizookieCinnamon_Roll_Pizookie
 • Ruby Hotels opent Ruby Hanna Hotel & Bar in Stuttgart - the barRuby Hotels opent Ruby Hanna Hotel & Bar in Stuttgart - the bar
 • Ruby Hotels opent Ruby Hanna Hotel & Bar in StuttgartRuby Hotels opent Ruby Hanna Hotel & Bar in Stuttgart
 • Valentijnsdag actie bij alle vestigingen van Bram LadageRuby Hotels opent Ruby Hanna Hotel & Bar in Stuttgart - the bar

Op de redactie van Horecatrends ontvangen wij dagelijks vele trends uit binnen- en buitenland. De meest interessante pikken we eruit, andere korte trends verzamelen we in de rubriek ‘Trends in het kort’. Met deze week links naar artikelen over:

 • Bram Ladage deelt weer gratis Brammetjes uit tijdens de lunch op Valentijnsdag.
 • Een Italian Iced coffee die wij deze zomer zeker gaan uitproberen.
 • Een Instagram post over een bijzondere koffiemachine in een Starbucks in Thailand.
 • En ‘Beauty in and out’ in het 48 Collagen Café in Parijs, dat vóór de komende zomer open gaat.
 • Ruby Hotels heeft hun eerste hotel in Stuttgart geopend – het Ruby Hanna Hotel & Bar.
 • De McDonald’s all American Games worden weer in Houston georganiseerd.
 • BJ’s Restaurant & Brewery viert het nieuwe jaar met een nieuwe PIZOOKIE op basis van kaneelbroodjes.
 • Inspiratie voor ijssalons en bloemenzaken: een ijssalon/bloemenzaak in Kyoto maakt ijsboeketjes.
 • De floating +POOL in de East River in New York City lijkt er deze zomer echt te komen.

Veel leesplezier!

Bram Ladage deelt weer gratis Brammetjes uit op Valentijnsdag

Speciaal voor Valentijnsdag, heeft Bram Ladage de oude traditie om gratis Brammetjes aan iedereen uit te delen weer uit de kast gehaald. Dus in de rij gaan staan op 14 februari tussen 12.00 en 14.00 uur bij alle vestigingen. “Want of je nu single bent of niet, op de dag van de liefde is Bram er gewoon voor iedereen,” aldus Isabeau Ladage. Je moet er misschien wel even voor in de rij staan, maar dan heb je ook wat: een goed gevulde puntzak én een memorabele Valentijnsdag. De stijl van de campagne en de bijbehorende commercial bevatten een subtiele knipoog naar vroeger, waarbij Bram Ladage terugblikt op de tijd dat gratis patat op Valentijnsdag een begrip was. Meer details op hun website, link in de titel of bekijk hun video hieronder.

Deze ‘Italian Iced Coffee’ gaan we de komende zomer zeker uitproberen

Voor de liefhebbers van sterke koffie – een Italiaanse ijs koffie! Ik (Marjolein) mag graag een espresso met daarin ijsblokjes drinken in de zomer maar dit lijkt me nog veel lekkerder! Gespot op de Instagram van Golden Brown Coffee, link in de titel.

Een bijzondere machine om koffie mee te maken

Gespot op de Instagram van Caffieneeds – die deze door Sorasak Charerndumrongkeat gemaakte reel spotte – een bijzondere machine om een ijskoffie of cappuccino mee te maken in een Starbucks in Thailand.

48 Collagen Café in Parijs | Beauty in and out

In Parijs komt wel een erg bijzonder café, het 48 Collagen Café op 48 Rue La Fayette. Een initiatief van influencer Amandine Fornot. Ontdek hun prachtig gekleurde drankjes verrijkt met collageen, voor een unieke glans! Gespot op het Instagram account van Parijs Secret, bekijk hun post hieronder. Op de website staat dat het café vóór deze zomer open gaat.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Paris Secret (@parissecret)

Ruby Hanna Hotel & Bar | Eerste hotel in Stuttgart geopend

Ruby Hotels heeft haar nieuwste ‘lean luxury’-hotel geopend in het hart van het centrum van Stuttgart. Ruby Hanna Hotel & Bar telt 148 kamers en is gevestigd in het bekende stadsdeel ‘Das Gerber’. Voor het eerst brengt Ruby haar twee succesvolle concepten samen op één locatie in Duitsland: een designhotel én vernieuwende werkplekken. Ruby Fred Workspaces beslaat 1.425 vierkante meter in ‘Das Gerber’ en biedt 196 werkplekken en uitgebreide vergaderruimtes. Ruby Hanna Hotel & Bar is het 17e hotel in Europa van de in München gevestigde groep.

De McDonald’s All American Games wordt weer in Houston georganiseerd

De McDonald’s All American Games komt in april terug naar Houston, waar de volgende generatie basketbalgrootheden van middelbare scholen het op 2 april tegen elkaar opnemen in het Toyota Center. Een hele nieuwe klasse met de beste 48 basketbalspelers van de middelbare scholen staan in april op het veld. Het selectiecomité van de McDonald’s All American Games heeft ook de 729 basketbalspelers (meisjes en jongens) bekendgemaakt die genomineerd zijn om in april mee te mogen doen aan deze spelen. De volledige lijst met genomineerden voor de 2024 McDonald’s All American Games is beschikbaar op mcdaag.com. Bekijk hun website voor meer details, link in de titel.

Nieuw jaar, nieuwe PIZOOKIE® | BJ’s Restaurant & Brewhouse® introduceert de gloednieuwe cinnamon roll PIZOOKIE®.

De eerste keer dat we schreven over de PIZOOKIE® van BJ’s Restaurant & Brewhouse® was in 2019. Toen werd hij gemaakt met ontbijtgranen en vanille-ijs. In 2022 spotten we de peanut butter s’mores Pizookie® en schreven we erover in onze ‘Trends in het kort week 32‘.  De kaneelbroodjes Pizookie van dit jaar bestaat uit vier versgebakken kaneelbroodjes bedekt met zelfgemaakte cream cheese icing, vanille ijs en overgoten met een warme karamelsaus. Meer details in hun persbericht, link in de titel.

Een boeketje van ijs

Dit kan alleen in Japan gemaakt worden, een boeketje van ijs. We spotten dit op de Instagram van Bokksu, link in de titel. Hun motto is: ‘Ontdek Japan door snacks’. Het boeketje is gespot in Kyoto, in een winkel waar je ook bonsaiboompjes kunt kopen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bokksu (@bokksu)

De drijvende +POOL is gefinancierd en gaat deze zomer open in de East River van New York City

In 2011 en 2013 schreven we over een gaaf idee om een drijvend zwembad te bouwen in de East River van New York City. In een Instagram-post van Designboom (bekijk deze hieronder) stond recent dat dit drijvende, met gefilterd rivierwater gevulde zwembad van Plus Pool New York $16 miljoen aan financiering heeft gekregen van de staat en de stad. Hierdoor kan de eerste versie van +POOL in de zomer van 2024 worden geïnstalleerd. Volg hun Instagram-account voor meer informatie, link in de titel.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door designboom magazine (@designboom)

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.