Pizookie | Pizza, koekjes en vanille-ijs!

7-3-2019

  • (PRNewsfoto/BJ's Restaurants, Inc.)

Vandaag schijnt het ‘National Cereal Day’ te zijn! Een dag die vooral in Amerika gevierd wordt. Speciaal voor vandaag komt de Amerikaanse keten BJ’s Restaurant & Brewhouse met een nieuwe productlijn: Pizookies. De Pizookies zullen over 2019 uitgerold worden en bestaan uit een combinatie van pizza en koekjes, bestrooid met traditionele ontbijtgranen. De eerste smaak is de ‘Cinnamon Toast Crunch Cereal Pizookie’, bestaande uit een boterachtig suikerkoekje gebakken in een diepe schaal, met daarop vanille-ijs, de ontbijtgranen van Cinnamon Toast Crunch en kaneelsuiker. Zoetigheid genoeg!

Pizookie | Nostalgische traktatie uit je kindertijd

Het nemen van volwassen beslissingen kan de hele dag stressvol zijn – rekeningen, belastingen, verantwoordelijkheden, noem maar op. BJ’s biedt één beslissing die voor iedereen gemakkelijk is, al zal dit vooral voor Amerikanen gelden: een favoriet dessert met een nostalgische traktatie uit je kindertijd. 74% van de Amerikaanse consumenten die weleens ontbijtgranen eet is het erover eens dat granen ook ideaal geschikt zijn als snack, waarom dan geen producten die ook geschikt zijn buiten het ontbijt?

“Bij BJ’s blijven we innoveren om onder andere ook meer plezier toe te voegen aan ons menu en de culinaire ervaring die we bieden”, aldus Kevin Mayer, EVP, Chief Marketing Officer van BJ’s Restaurants Inc. “Het Pizookie®-dessert is zo iconisch voor onze gasten, door granen toe te voegen zullen er velen nostalgische gevoelens krijgen uit hun kindertijd. De lancering van onze nieuwe Pizookie® is slechts de eerste van de vele die we in 2019 zullen presenteren!”

Website: BJ's Restaurant & Brewhouse

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.