Tia Coffee Tonic | Recept voor de feestdagen van Tia Maria

14-9-2018

  • Tia Coffee Tonic met Tia MariaTia Coffee Tonic met Tia Maria
  • Tia Coffee Tonic met Tia MariaTia Coffee Tonic met Tia Maria
  • Tia Coffee Tonic met Tia MariaTia Coffee Tonic met Tia Maria

Al zo’n jaar of twee zien we dat de cocktail espressotini steeds populairder wordt, er is in Londen zelfs een ‘Espresso Martini’ pop-up, Café Belvedere geweest tijdens de London Fashion Week. En ook tijdens het Amsterdam Coffee Festival in afgelopen maart organiseerde Tia Maria een espresso Martini party.  Hoe dan ook koffiecocktails zijn ook een heerlijke appetizer of finale voor de Kerstbrunch of -diners. Daarnaast zijn ze meer dan welkom om, stylish en ‘goed gekleed’, een kick te geven aan iedere nieuwjaarsborrel. In dit artikeltje het recept voor een Tia Coffee Tonic!

Tia Coffee Tonic

Speciaal voor de feestdagen pakt Tia Maria daarom uit in een speciale ‘Festive’ box. Een evergreen in een fashionable look. De geschenkverpakking van Tia Maria komt dit keer uit in een mooie zwarte variant. Een mooie fles, uiteraard met bijpassende glazen. En natuurlijk, met het recept voor een feestelijke koffiecocktail. De Tia Coffee Tonic met een shot espresso.

Recept | Tia Coffee Tonic

Ingrediënten: 45ml Tia Maria / Shot espresso / 80ml tonic / Zest van grapefruit

Bereiding: Vul een glas met ijs. Schenk de Tia Maria, tonic en espresso in het glas. Garneer met een zest van grapefruit.

Website: Tia Maria

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.