‘The Santa’s Sausage’ van Bubbledogs | Recepten met een Kerst-twist

29-11-2017

Gourmet hotdog en champagne bar Bubbledogs zorgt ook dit jaar met ‘The Santa’s Sausauge’ voor het kerstgevoel in Londen. De hele maand december is deze kalkoenhotdog te verkrijgen in het restaurant, geserveerd met kerstvulling, cranberry-chutney, knapperige spruitjes, friet van pastinaak en jus. Dit jaar kunnen gasten hun hotdog upgraden door er ook truffels op te doen!

Feestelijke twist tijdens de feestdagen

Santa’s hotdog is niet het enige wat deel uit van de december feestmaand bij Bubbledogs, je kunt er op 31 december namelijk ook oud en nieuw vieren. Feestgangers zijn uitgenodigd om het nieuwe jaar in de luiden met een knal. Voor 35 pond ben je welkom om de avond door te brengen met onder meer Sloppy Joe’s, pittige Buffalo hotdogs en natuurlijk een glas champagne.

Ook wanneer je oud en nieuw liever alleen viert kun je terecht bij Bubbledogs. Het Grab & Go pakket, bestaande uit Gaston Chiquet Grower Champagne en twee hotdogs naar keuze, kan opgehaald worden in het restaurant of wordt bij je thuis bezorgd via Deliveroo. Ook ideaal voor de Londenaren die liever vuurwerk bekijken bij de Thames. Dit is niet de eerste keer dat Sandia Chang innovatief bezig is, eerder schreven we al over de Valentijnsdag Actie die zij organiseerden in 2016, toen kon je je hond meenemen om een hotdog te komen eten.

‘The Santa’s Sausage’ | Meer recepten met een kersttwist?

De titel zegt het al, hebben jullie al recepten bedacht die tijdens de Kerst geserveerd worden? Een snackbar zou bijvoorbeeld kunnen gaan voor de ‘Kerstdel’, een frikandel met speciale kerstsaus! Heb je een lekker recept? Laat het ons weten, we plaatsen het graag op de website!

Website: Bubbledogs

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.