Een date met je hond voor Valentijnsdag

11-2-2016

  • N
  • A
  • K

In Londen is het op 13 en 14 februari mogelijk om met je hond op een Valentijns date te gaan. Dit kan bij pop-up restaurant MicroChippy. Dogs Trust serveert een jaren ’50 -stijl doggy diner in  Clerkenwell, Londen.

Een date met je hond bij MicroChippy

Ik moet er niet aan denken om mijn labrador mee op een date te nemen naar een restaurant! De enige plaats waar ik mijn hond mee naar toe neem is naar het strand of het bos. Maar het klinkt als een leuk idee, ik hoop dat de stadshonden zich beter gedragen dan mijn hond ;-). Dog Trust zorgt ervoor dat je comfortabel kunt dineren bij MicroChippy. Het pop-up restaurant is speciaal ontworpen voor een echte doggy date, met comfortabele zitjes, doggy zitzakken en non-slip kommen. MicroChippy is bedacht door Dogs Trust om de komende verandering in de wetgeving rond chippen,  extra aandacht te geven. Vanaf 6 april moeten alle hondenbezitters in Engeland, Wales en Schotland  hun dieren gechipt hebben en zorgen dat de geregistreerde adresgegevens up-to-date zijn. Ze riskeren zelfs een boete van £ 500,= indien dit niet het geval is.

Wat serveren ze jou en je hond tijdens deze doggy date?

Mensen worden getrakteerd op een hotdog, rechtstreeks van het menu van Bubbledogs met een glas champagne. De hond krijgt een doggy hotdog, gecreëerd door de chef en mede-eigenaar van het  het restaurant Sandia Chang die deze samen met veterinaire deskundigen heeft ontwikkeld. Kosten £ 12,= per persoon (all inclusive), de hond eet gratis.

Bron: The Standard

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.