The Private Suite op Los Angeles Airport | Four Seasons Luxury begint met je vlucht

8-5-2018

  • The Private SuitePrivate suite at LAX
  • The Private SuitePrivate suite at LAX
  • The Private SuitePrivate suite at LAX

The Private Suite, de eerste privéterminal van Amerika, biedt gasten van geselecteerde Four Seasons-hotels en -resorts de exclusieve gelegenheid om snel en comfortabel hun reis te beginnen op de luchthaven van Los Angeles (LAX). Hiervoor wordt samengewerkt met Het Four Seasons resort Bora Bora en hun resorts in Hawaii. In januari vorig jaar schreven we over ‘Departure Beach’ van Virgin Holidays op Barbados, een lounge op het strand. Hier kun je inchecken voor je vlucht, je laatste duik nemen in zee, eten & drinken en douchen voordat je naar de douane gaat. Dit soort initiatieven maakt reizen veel ontspannender, alleen blijft de vraag of gasten willen betalen voor deze extra service? Maar je kunt deze initiatieven ook zien als inspiratie, elke reiziger weet hoe stressvol een reis kan zijn, dus wat kan jij als hotel (eventueel in de buurt van een luchthaven) doen om de aankomst- of vertrekervaring voor je gasten te vergemakkelijken?

The Private Suite op Los Angeles Airport | De eerste privéterminal in de VS

De privésuite transformeert LAX tot een van ’s werelds meest geschikte luchthavens voor reizigers in de eerste klas. Gasten komen het vliegveld binnen via een speciale gate waardoor ze geen drukte van het verkeer en/of menigten ervaren. Daarna worden ze verwelkomd op de compound waar ze kunnen werken of ontspannen terwijl alle reis- en bagagehandelingen worden afgewerkt door The Private Suite. Gasten genieten van een privé douane screening en immigratieverwerking, het comfort van hun eigen suite en het gemak van direct transport over het platform naar hun vliegtuig in een sedan BMW 7-serie. Van aankomst tot het vertrek van je vlucht stroomlijnt The Private Suite je LAX-ervaring met ongekende privacy, comfort en service.

Elke suite beschikt over een eigen badkamer, een keukentje, een tweepersoonsbed en uitzicht op het landen en opstijgen van vliegtuigen. Gasten van The Four Seasons kunnen hun persoonlijke voorkeuren doorgeven aan The Private Suite, zodat ze een optimale ervaring hebben vanaf het moment dat ze op de luchthaven aankomen, tot het moment dat ze voet op het resort zetten. The Private Suite biedt ook aankomstdiensten voor gasten met een tussenstop of voor diegenen die liever privé vertrekken.

The Private Suite en de Four Seasons hotels en resorts

Four Seasons Resort Bora Bora en Four Seasons Resorts Hawaii (Four Seasons Resort Maui in Wailea, Four Seasons Resort Hualalai, Four Seasons Resort Lanai en Four Seasons Resort Oahu at Ko Olina) zijn de hotels waarmee een samenwerking is aangegaan. Alle Four Seasons hotels bieden hun eigen complimentary diensten, een eenmalig gebruik van The Private Suite en hun diensten en heen en terug privévervoer van en naar het geselecteerde Four Seasons resort. De ervaring kost USD 3.500 en is geschikt voor maximaal drie gasten, inclusief een lidmaatschap van 12 maanden voor The Private Suite. Bekijk in onderstaande video hoe het werkt:

 

Website: private suite at LAX

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.