The Great British Shake Sale | Shake Shack werkt samen met pastry chef Dominique Ansel

2-8-2017

  • shake shack

Shake Shack werkt dit jaar samen met Dominique Ansel – ’s werelds beste banketbakker in 2017 – en de Dominique Ansel Bakery London om een nieuwe limited-edition shake te introduceren: The Banoffee. Ben je in Londen of het Verenigd Koninkrijk in augustus? Doneer dan £2 aan ‘Action Against Hunger’ en krijg een voucher voor een gratis ‘handspun’ shake bij je volgende bezoek. Alle donaties gaan rechtstreeks naar ‘Action Against Hunger’.

The Great British Shake Sale

The Banoffee bestaat uit verse, met de hand gesponnen vanille vla gemengd met gekarameliseerde bananen,’Dulce de Leche’ en een vleugje zeezout. Daarboven slagroom en speculaas kruimels. De Great British Shake Sale is een initiatief dat plaatsvindt bij de Shake Shacks in Engeland van 1 tot 31 augustus. Het doel ervan is om geld op te halen voor ‘Action Against Hunger’, een organisatie die zich richt op het redden van ondervoede kinderen in 50 verschillende landen. De vierde Great British Shake Sale in Londen volgt na het record brekende succes van Shake Shack’s 2017 Shake Sale in de Verenigde Staten, dat maar liefst $632,544 opleverde.

Samenwerken met Dominique Ansel

De samenwerking met Dominique Ansel past goed in het rijtje samenwerkingen tussen Shake Shack en ’s werelds beste chefs. Van Massimo Bottura in Italië tot een pop-up met Momofuku in Toronto tot een samenwerking met St. John Bread and Wine in Londen.

“De Great British Shake Sale is een betekenisvolle traditie geworden bij ons”, zegt Randy Garutti, de CEO van Shake Shack. “Het werk wat Action Against Hunger doet om kinderhongersnood te voorkomen is belangrijker dan ooit en we zijn ontzettend dankbaar dat we dit jaar weer samenwerken.”

“We zijn enthousiast om samen te werken met onze vrienden van Shake Shack,” zegt Dominique Ansel. “In de loop der jaren hebben we met Shake Shack gewerkt aan een aantal initiatieven die goed zijn voor de maatschappij, zowel in New York als in Tokio. Ik ben blij dat ik deze traditie mag voortzetten met ons team in Dominique Ansel Bakery Londen door de Banoffee shake te creëren dat uniek en typisch Brits is.

Website: Shake Schack

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.