The Fairy Floss Dessert Burger | Het verstopte Instagrammable dessert

26-6-2018

  • The Fairy Floss Dessert BurgerThe Fairy Floss Dessert Burger
  • The Fairy Floss Dessert BurgerThe Fairy Floss Dessert Burger
  • The Fairy Floss Dessert BurgerThe Fairy Floss Dessert Burger
  • The Fairy Floss Dessert BurgerThe Fairy Floss Dessert Burger
  • The Fairy Floss Dessert Burgerchocolate sphere by the Long Story Short Café

Het Long Story Short café in Brunswick, Australië heeft sinds een tijdje een nieuw bijzonder dessert op het menu staan: The fairy floss burger. Deze zoete burger zit verborgen in een groot omhulsel van suikerspin en is 100% Instagrammable.

The Fairy Floss Dessert Burger | Inspiratie uit Australië

We schreven al over ‘The fairy floss dessert burger’ in onze ‘trends in het kort week 20’ en alhoewel het ons een beetje te mierzoet lijkt, willen we jullie de foto’s niet onthouden. Er wordt wat geëxperimenteerd met de suikerspin!

Deze fairy floss burger bevat een suikerspin met daaroverheen eetbare bloemen, gedroogd fruit,  knettersnoep en magische feeën spikkels. Wanneer je er kokosmelk overheen giet lost de suikerspin op en komt de verborgen hamburger tevoorschijn, gemaakt van een brioche broodje, honingraatijs en matcha witte chocolade saus.

Het Long Story Short Café

Mede-eigenaars Ly Nguyen en Dario D’Agostino hebben hun Long Story Short Café geopend in Brunswick na hun eerste café in Port Melbourne. Ze serveren de hele dag ontbijt (Breakky), lunch en ze hebben ‘Adult Only’ items op het menu. Je kunt er klassieke Long Story Short-gerechten verwachten zoals maïs fritters met een riso venere salade gegarneerd met hete paprika babaganoush, crème fraîche, Kimchi-popcorn en een zacht gepocheerd ei, of de met pistache verkruimelde vis tacos met paarse kool, koriander, mango en limoen-mayo. Ze serveren ook pannenkoeken, smoothies, een ‘chocolate sphere’ (warme chocolademelk wordt over een chocola bal gegoten en dan komen daaruit marshmallows bovendrijven) en de Fairy Floss Dessert Burger. Zoals de Aussies zeggen: een eersteklas breakky joint!

Bekijk hier hoe ze dit dessert maken:

 

Website: Long Story Short Café

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.