The Dirty Chicken Club | Nieuw kiprestaurant

1-8-2017

Amsterdam is binnenkort een kiprestaurant rijker. Justin Brown, bekend van verschillende pop-up concepten en het visrestaurant The Chippy, opent namelijk The Dirty Chicken Club. Zoals de naam al doet vermoeden is het hier kip wat de klok slaat, tel hier het rauwe design van de zaak bij op en het kan weleens een nieuwe hotspot worden.

The Dirty Chicken Club

Het toekomstige kipparadijs kan bezocht worden op de Warmoestraat, midden in het centrum van Amsterdam. De eerste impressie beelden verklappen al wat de uitstraling wordt van The Dirty Chicken Club: industrieel en rauw, met graffiti op de muren, rolluiken tussen de zitplekken, en materialen van zeecontainers die het afmaken. Dat beloofd wat!

Justin Brown

Justin Brown is bekend als Britse chef-kok, auteur van zijn eigen kookboek TV Chef (Master Chef the Professionals) en eigenaar van verschillende Amsterdamse pop up restaurants. Justin deed ervaring op in erkende hotels en restaurants verspreid over de hele wereld, waaronder The Landmark in London, Montes met Jamie Oliver in Knightsbridge, Merchant Pensions met Robert Clayton, The Harrington Club en Restaurant Amuse in Australië.

Justin’s pop-up restaurants

Na het opzetten van Verzet pop up restaurants in Amsterdam stond Justin met zijn pop-up restaurants op festivals als Taste of Holland en Taste of Amsterdam en in verschillende bars, restaurants, tunnels en allerlei locaties in Nederland. Langzaam groeide het bedrijf uit tot één van de meest actieve pop up bedrijven van Amsterdam. Gemiddeld had Justin iedere week 2 tot 3 pop up restaurants verspreid over Amsterdam.

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.