The Chippy – Fish & Chips

25-4-2016

21 mei aanstaande opent Justin Brown in Amsterdam restaurant The Chippy. Hij gaat hier Fish & Chips serveren! Justin Brown, een bekende Britse chef die onder andere werkzaam was voor Jamie Oliver en kookte voor sterren als Madonna, David Beckham en Rolling Stones’ Ronnie Wood.

The Chippy

Bij The Chippy wordt Fish & Chips van hoogstaand niveau op traditionele wijze, in een krant geserveerd. Gasten hebben de keuze uit verschillende vissoorten als kabeljauw, schelvis of schol. Naast de Fish & Chips worden er verschillende cocktails en diverse ambachtelijke bieren geserveerd. Justin hoopt The Chippy, die als eerste geopend wordt aan de Kinkerstraat 24 in Amsterdam, ook in andere steden te introduceren. “Het liefst open ik ook een The Chippy in steden als Den Haag en Rotterdam” aldus Justin. Als alles naar wens verloopt komt er volgend jaar een foodtruck van The Chippy om de Nederlandse festivals mee af te struinen.

Justin Brown

Justin Brown is een bekende Britse chef-kok, auteur van zijn eigen kookboek, TV Chef (Master Chef the Professionals) en eigenaar van verschillende Amsterdamse pop up restaurants. Justin deed ervaring op in erkende hotels en restaurants verspreid over de hele wereld, waaronder The Landmark in London, Montes met Jamie Oliver in Knightsbridge, Merchant Pensions met Robert Clayton, The Harrington Club en Restaurant Amuse in Australië.

Justin’s pop-up restaurants

Na het opzetten van Verzet pop up restaurants in Amsterdam stond Justin met zijn pop-up restaurants op festivals als Taste of Holland en Taste of Amsterdam en in verschillende bars, restaurants, tunnels en allerlei locaties in Nederland. Langzaam groeide het bedrijf uit tot één van de meest actieve pop up bedrijven van Amsterdam. Gemiddeld heeft Justin iedere week 2 tot 3 pop up restaurants verspreid over Amsterdam.

Website: The Chippy

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.