The Avocado Show Downtown | Derde locatie voor avocado-aficionado’s

5-7-2019

  • The Avocado Show Downtown AmsterdamThe Avocado Show Downtown Amsterdam
  • The Avocado Show Downtown AmsterdamThe Avocado Show Downtown Amsterdam
  • The Avocado Show Downtown AmsterdamThe Avocado Show Downtown Amsterdam
  • The Avocado Show Downtown AmsterdamThe Avocado Show Downtown Amsterdam

Na de introductie van het dagconcept in De Pijp en de uitbreiding met de The Avocado Show To Go op de Willemsparkweg in Amsterdam, maakt The Avocado Show haar formule compleet vanaf 11 juli. Op de iconische locatie aan de Keizersgracht 449 serveert The Avocado Show Downtown naast de welbekende ontbijt- en lunchgerechten een nieuwe dinner experience met o.a. spectaculaire pokébowls, salades, burgers, avocado fries, taco’s en truffelguacamole. Hun derde locatie in Amsterdam voor de avocado-aficionado’s.

It’s pretty healthy food

Net als bij alle andere locaties van The Avocado Show wordt ook bij Downtown elk gerecht met liefde gemaakt van duurzame avocado’s – met de focus op smaak, presentatie en originaliteit. Gezonde gerechten die er ook nog eens knap uitzien op het bord. It’s pretty healthy food. Op het menu staan klassieke gerechten met een avocadotwist als de bun burgers. Maar ook innoverende gerechten die het food-landschap opschudden zoals de avocado fries en vegan peanut butter avo ice cream. Elk gerecht wordt zorgvuldig gestyled op kleur, plating en vorm om ontbijt, lunch of diner niet alleen healthy maar ook pretty te laten zijn. Zowel aan tafel als bij delivery of takeaway.

The Avocado Show Downtown | Van rij naar reserveren

Terwijl de rijen nog steeds dagelijks voor de deur staan in de Pijp maakt de Downtown-locatie aan de Keizersgracht het makkelijker dan ooit om een plekje te scoren. Het zonnige terras en het restaurant met het iconische, kleurrijke signature interieur bieden samen meer dan 100 zitplekken aan voor ontbijt, lunch en diner. Walk-ins zijn zoals altijd welkom, maar bij deze vestiging is het voor het eerst mogelijk om ook te reserveren via de website.

De avocadolifestyle & avocadokookworkshops

Naast een menu aan pretty healthy food, juices, smoothies en cocktails vinden gasten bij The Avocado Show Downtown ook de volledige lifestylecollectie van merchandise, kookboeken en eigen food items. Dankzij een flexibele event space, die in samenwerking met MADE.COM is ontwikkeld, is het binnenkort ook mogelijk om avocadokookworkshops te volgen en bijzondere momenten te vieren. De avocado-aficionado vult vanaf nu ieder dagdeel met pretty healthy food bij The Avocado Show Downtown. Reserveer kan via theavocadoshow.com.

Over The Avocado Show

The Avocado Show is ‘s werelds eerste avocadorestaurant, -franchise en -lifestylemerk. Nog voor het eerste restaurant in Amsterdam de deuren opende op 17 maart 2017, ging The Avocado Show al wereldwijd viral en scoorde ruim een half miljard organic views, 150.000 volgers op social media en internationale franchiseaanvragen. Inmiddels is het verhaal van Ron Simpson en Julien Zaal te horen en te lezen geweest in 20+ talen en 70+ landen, zijn er honderden franchiseaanvragen in behandeling en is de eerste stap in internationale expansie gezet met de opening van een franchise filiaal in Brussel.

The Avocado Show serveert ‘pretty healthy food’: gerechten waarbij het draait om zowel de avocado als de show, maar als eerste uiteraard om smaak, presentatie en originaliteit. Want een mooi gestyled bord is alleen leuk als de inhoud, en in dit geval ook nog eens de smaak, minstens net zo goed is. Klassieke gerechten kregen een avocadotwist en nieuwe innoverende en creatieve creaties vullen het menu aan dankzij een samenwerking met mede-avocadofan Jaimie van Heije en Colette Dike (Fooddeco). Elk gerecht wordt met liefde bereid van duurzame en sociaalverantwoorde Eat Me avocado’s van Nature’s Pride. Het volledige verhaal achter deze samenwerking en sourcing is te zien in The Future is Green, de documentaire die gratis te zien is op hun website.

In september 2017 ontving The Avocado Show een miljoeneninvestering van Orange Wings, het investeringsbedrijf van avocadovedette Shawn Harris, waarmee het restaurantmerk internationaal kon uitbreiden en een poductenlijn kon ontwikkelen en lanceren. In 2018 breidde The Avocado Show het concept verder uit met een ‘to-go-model op de Willemsparkweg, een kookboek in samenwerking met Fooddeco, MENDO en Kosmos en de lancering van The Avocado Fries.

 

Website: The Avocado Show Downtown 

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.