Avocado fries | Ontwikkeld voor de horeca

5-2-2019

  • Avocado FriesAvocado Fries

Tijdens de Horecava 2019 introduceerde mede-eigenaar Ron Simpson van ‘The Avocado Show’ een nieuw product met avocado: avocado fries. Leuke aanwinst op je snackmenu voor bij de borrel! ‘The Avocado Show’ gaat de avocado friet verkopen, waarbij Salud Foodgroup Europe BV, Europees marktleider in diepvries avocado’s, de distributie verzorgd.

Avocado fries

Het is een vers schijfje avocado omhult met een licht gekruide gepaneerde panko-coating. Dit nieuwe avocado product is ontwikkeld met de populaire HASS avocado. Het is een nieuw en trendy product voor in restaurants of in een bar. De avocado frieten zijn eenvoudig te bereiden. De avocado blijft mooi groen en knapperig als het wordt gebakken op 180ºC. Het product is ideaal om te serveren in combinatie met een truffeldip. De zakken diepgevroren gezonde frieten zijn vanaf maart te bestellen via ‘The Avocado Show’.

De populariteit van avocado’s

Sinds een aantal jaren is de avocado niet meer weg te denken uit ons boodschappenmandje. Avocado is lekker en ook nog eens harstikke gezond, wat wil je nog meer? Deze trend zien we niet alleen terug in supermarkten maar ook in restaurants. Zo is recent in Amsterdam ook The Avocado Show Boutique geopend en de eerste buitenlandse vestiging van The Avocado Show in Brussel. Maar we hebben in 2018 ook boetiekhotel Casa Velas in Mexico in Puerto Vallarta gespot. Zij organiseerden in 2018 al tweemaal Guacamania, een eerbetoon aan de groene vrucht en hebben zelfs een ‘guacamologist’ in dienst!

Daarnaast vliegen de avocado’s ons om de oren in de vorm van broodjes, poké bowls, ijsjes, smoothies, oliën en beauty producten. Zelfs de printjes op telefoonhoesjes en sokken zijn voorzien van blije avocado’s. Het is een trend die voortkomt uit de ‘gezonde levensstijl’ van veganisten maar nu erg populair is geworden bij iedereen die gezond wilt eten.

Bron: Salud Foodgroup Europe BV

Website: The Avocado Show

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.