The Avocado Show Boutique | ‘To stay, to go, to deliver’ concept

14-8-2018

  • The Avocado Show BoutiqueThe Avocado Show Boutique
  • The Avocado Show BoutiqueThe Avocado Show Boutique
  • The Avocado Show BoutiqueThe Avocado Show Boutique
  • The Avocado Show BoutiqueThe Avocado Show Boutique
  • The Avocado Show BoutiqueThe Avocado Show Boutique

De Amsterdamse ondernemers Ron Simpson en Julien Zaal hebben hun ‘The Avocado Show’ uitgebreid met ‘The Avocado Show Boutique’ – een all day counterconcept dat locals aan hun dagelijkse aanbevolen dosis pretty healthy food helpt. De eerste boutique opende deze maand aan de Willemsparkweg in Amsterdam Zuid. Met deze lancering volgt de langverwachte internationale uitbreiding van The Avocado Show.

The Avocado Show Boutique | Eat in, take away, delivery

De boutique is het beste van The Avocado Show in een ‘to stay, to go, to deliver’ concept. Het compacte all day menu bestaat uit onder andere avocado-toast, salades, poké bowls en social-media-lieveling de Avogarden, die binnen enkele minuten besteld, gemaakt en geserveerd worden. The Avocado Show Boutique heeft plek voor zo’n 15 gasten, het terras verdubbelt dat. Een, in eerste instantie, exclusieve samenwerking met Foodora brengt The Avocado Show in een cirkel van 2,5 kilometer naar iedereen toe. “Zo kunnen veel meer gasten en locals in Amsterdam van The Avocado Show genieten.”

Zelfs thuis Instagrammable

“Om de kunstige avocadocreaties net zo mooi op je eigen keukentafel te krijgen als in The Avocado Show was nog een flinke uitdaging. Op maat gemaakte packaging bleek de oplossing. Door de verpakking en de gerechten perfect op elkaar aan te sluiten, kunnen gerechten goed beschermd vervoerd worden. We zagen ook dat ons menu het beste tot zijn recht komt op een donkere ondergrond, dus kozen we voor donkere en duurzame packaging om onze stijl van foodfotografie en de merkfilosofie terug te laten komen in elke bestelling.” Onveranderd bleef de ster van de show: de duurzame- en sociaal verantwoordelijk geproduceerde Hass avocado.

The Avocado Show goes international

Met de opening van de eerste boutique is The Avocado Show klaar voor de internationale ambities van Simpson en Zaal. Eind 2017 ontving het duo een miljoeneninvestering van investeringsbedrijf Orange Wings van avocadovedette Shawn Harris en Adrielle Dankier. Julien Zaal: “Voor het restaurant überhaupt open was hadden we 80 franchise-aanvragen binnen. Inmiddels staat de teller op ruim 200 geïnteresseerde partijen over de hele wereld.” Toch overhaasten de ondernemers hun expansie niet. “We willen niet in het wilde weg losse zaken openen. Wij gaan met The Avocado Show echt voor een city take-over met meerdere locaties: een restaurant, meerdere boutiques en een handige kioskformule voor stations. We willen het meteen goed doen.” De eerste internationale franchise is al getekend en blijft nog even dicht bij huis.

Over The Avocado Show

The Avocado Show opende in maart 2017 als eerste avocadorestaurant in Europa. Nog voor er een bord geserveerd werd had de zaak van Ron Simpson en Julien Zaal 50.000+ fans op social media, zonder media-investering publicaties in 60+ landen en meer dan 80 franchise-aanvragen. Inmiddels is de fanbase gegroeid tot 100k+ op Instagram en 65k+ op Facebook. The Avocado Show serveert pretty healthy food, gerechten waarbij het draait om de avocado en de show, maar ook de smaak en de presentatie. Want een mooi uiterlijk is alleen leuk als de inhoud, en in dit geval ook nog eens de smaak, minstens net zo goed is. Klassieke (f)avocadogerechten en creatieve creaties vullen het menu dat door een samenwerking met mede-avocadofans Jaimie van Heije en Colette Dike (Fooddeco) geïnspireerd en gecreëerd werd. Stuk voor stuk zijn ze bereid met milieu- en maatschappelijk verantwoord geproduceerde avocado’s.

Website: The avocado show

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.