Subway op TikTok | Introductie plantaardige #TeriyakiRemix

1-12-2020

  • Subway introduceert de #TeriyakiRemix via TikTok

Heb jij soms ook zin in de Chicken Teriyaki Sub, maar eet je geen vlees? Don’t worry, Subway heeft namelijk hun #1 Sub nu ook in een vegan variant: de Vegan Chicken Teryaki – tastes like chicken, maar dan zonder de chicken. Om de lancering te vieren van de nieuwste Subway Sub, ging de restaurantketen een samenwerking aan met hip-hop choreograaf Vincent Vianen en creëerde samen met bekende TikTok’ers de #TeriyakiRemix.

Recent schreef Robin van Spronsen een blog over het gebruiken van TikTok in campagnes waarin zij ook aangeeft dat je goed moet weten wat je doet. Subway doet dit samen met Vincent Vianen.

Plantbased

De vraag naar plantbased producten groeit voor eten ‘on the go’. Subway speelt hierop in door het introduceren van een remix van hun bestseller in een vegan variant. Deze maand lanceerde Subway de Vegan Chicken Teriyaki; de plantbased uitvoering van de klassieker wordt gemaakt van soja, met een structuur net als die van “echte” kip, en heeft verder dezelfde ingrediënten als de populaire Chicken Teriyaki Sub.

Subway op TikTok | Campagne ter introductie van de vegan #TeriyakiRemix

Subway creëerde samen met Vincent Vianen, één van Nederlands meest bekende hip-hop choreografen, onder meer bekend van So You Think You Can Dance, een originele en catchy Teriyaki Remix-song en dans. Veel bekende Nederlandse TikTok’ers gingen Nederland vorige week voor en dansten samen met Vianen de #TeriyakiRemix. Zo doen onder anderen Jesse van Wieren, Nova van Brussel, Dreamon, Isadee Jansen en Keanu Bruijnen mee met de remix-dans. Subway wil op deze manier niet alleen de nieuwe generatie laten zien dat er nu ook genoeg plantbased opties zijn bij Subway, maar ook dat er niet elke dag vlees gegeten hoeft te worden. En dat op een vrolijke, muzikale en creatieve manier. De TikTok video’s zijn op Youtube in één video gezet!

Over Subway® restaurants

Subway® biedt een vers alternatief voor traditioneel fast food en serveert 7 miljoen naar keuze belegde sandwiches per dag. Gasten kiezen uit 4,9 miljard combinaties van hoogwaardige proteïnen, verse groenten en dagelijks versgebakken brood. ’s Werelds grootste restaurantketen biedt voedzame en overheerlijke Subs en salades in ongeveer 42.000 restaurants in meer dan 100 landen. In Nederland heeft Subway ruim 200 restaurants. Het Subway®-concept wordt ook online aangeboden op www.Subway.com en via de Subway® app, beschikbaar in de Apple App Store en Google Play. Subway® werd meer dan 53 jaar geleden opgericht door de toen 17-jarige Fred DeLuca en dr. Peter Buck. Het is nog steeds een familiebedrijf met meer dan 21.000 franchisenemers wereldwijd. Subway® is een geregistreerd handelsmerk van Subway IP Inc.

Website: Subway

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.