Starbucks Blonde Espresso Roast | Nu ook beschikbaar in Nederland

10-1-2019

  • Starbucks Blonde Espresso RoastStarbucks Blonde Espresso Roast

Starbucks introduceert haar Blonde Espresso Roast in Nederland. Hiermee krijgen klanten een totaal nieuwe manier aangereikt om koffie te ervaren. Doordat de Blonde Espresso-Roast nu op het vaste menu staat, naast de Signature Dark Espresso-Roast, kunnen klanten de basis van elke handgemaakte espresso  aanpassen. Dit is mogelijk voor een groot aantal drankjes, van de Flat White tot de Vanilla Latte of een gekoeld espresso-drankje.  In januari 2018 schreven we al over de introductie in Amerika.

Starbucks Blonde Espresso Roast

Gemaakt door de Starbucks master blenders en branders, met meer dan 40 jaar brandervaring,  heeft de nieuwe Starbucks Blonde Espresso Roast een zachte textuur die wordt gebalanceerd met Citrus tonen. Deze geheel nieuwe kijk op de smaak van espresso-dranken is perfect voor diegene die op zoek is naar iets zachters, zonder een compromis te hoeven doen betreffende de smaak.

De unieke Blonde-blend brengt bonen uit Latijns-Amerika en Oost-Afrika samen, gebrand tot het hoogtepunt van hun smaak. De Latijns-Amerikaanse koffie geeft een ronde, zachte textuur, terwijl de Oost-Afrikaanse koffie smaken van citroen, sinaasappel en karamel met zich meebrengt.

Reuben Arnold, Vice President, Marketing & Product Starbucks EMEA, zegt: “We zijn trots op een menu dat zo veel keuze biedt en klanten de mogelijkheid geeft hun favoriete drankje zelf samen te stellen. Klanten kunnen nu kiezen uit de Blonde Espresso Roast voor een zachte maar krachtige smaak, en de Signature Espresso Roast voor een gedurfde en rijke smaak. Het is een geweldige manier om nieuwe espressodrinkers uit te nodigen om onze koffie te proberen, en tegelijkertijd onze koffiedeskundigen nieuwe opties te bieden. ” De nieuwe Starbucks Blonde Roast is nu verkrijgbaar in Nederland, zonder extra kosten.

Website: Starbucks Nederland

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.