Starbucks introduceert een tweede espresso | Starbucks Blonde Espresso

11-1-2018

Starbucks Blonde Espresso is een licht gebrande koffie die zacht en subtiel zoet smaakt en deze koffie is het nieuwe, permanent menu item naast de wat sterkere Starbucks Signature Espresso Roast die al weer meer dan 40 jaar geleden werd geïntroduceerd. Klanten in de Verenigde Staten kunnen nu elke handgemaakte espressodrank bestellen met de door hen gekozen “Starbucks® Signature” of “Starbucks® Blonde” espresso, waaronder Starbucks Caffe Latte, Cappuccino, Flat White, Macchiato en Americano-dranken. Het lijkt erop dat steeds meer Amerikanen kiezen voor een lekkere espresso in plaats van een kop slootwater!

Starbucks Blonde Espresso

Met de komst van Starbucks® Blonde Espresso introduceert Starbucks Coffee Company voor het eerst in 40 jaar een nieuwe espresso optie in de Verenigde Staten. Klanten kunnen hun espresso smaak aanpassen bij elke bestelling op meer dan 8.000 locaties.

De vraag naar espresso neemt toe, in 2017 gaf de National Coffee Association aan dat bijna 25 procent van de dagelijkse koffiedrinkers tegenwoordig voor espresso kiest. Starbucks biedt sinds 2013 een tweede espresso-optie aan op geselecteerde internationale markten, waaronder het debuut van Starbucks® Blonde Espresso in Canada vorig jaar. Deze werd hier ontvangen met  overweldigend positieve reactie van partners, werknemers en klanten. Voortbouwend op dat succes is deze introductie de eerste nieuwe, permanente toevoeging aan het Amerikaanse espresso menu. Starbucks® Blonde Espresso is gemaakt door een team van mastermixers en roasters en is een combinatie van bonen uit Latijns-Amerika en Oost-Afrika, geroosterd op zo’n wijze dat de gebalanceerde, subtiele zoetheid van de koffie goed te proeven is.

 

Website: Starbucks.com

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.