Sportspitality | EVEN® Hotels

22-6-2017

EVEN® Hotels is de nieuwste hotellijn van Intercontinental Hotels Group (IHG). De hotels richten zich op gasten die tijdens hun vakantie of zakenreis actief, gezond en uitgerust willen blijven. Deze filosofie is door het hele hotel zichtbaar. Er is gezond eten verkrijgbaar, er kan op elke plek en op elk moment gesport worden en je hele kamer is erop gericht jou de rust te geven die je nodig hebt. Geen hospitality maar sportspitality!

EVEN® Hotels

Afgelopen maandag plaatsten we een artikel over de nieuwe fitness hotelkamers bij verschillende Hilton Hotels. Deze fitnesskamers heeft Hilton onder de naam ‘Five Feet to Fitness’ inmiddels bij een aantal hotels geïmplementeerd. Makkelijk voor de gasten die sportief bezig willen zijn zonder daarvoor naar de gym in het hotel te moeten gaan.

EVEN® Hotels gaat hierin nog een stap verder. De hotels van dit nieuwe hotelmerk draaien volledig om wellness en gezondheid. Inmiddels heeft het zes vestigingen die voldoen aan de eisen van de steeds groter wordende groep ‘wellness-minded’ reizigers. Het merk legt de nadruk op vier componenten: Eat Well, Rest Easy, Stay Active en Accomplish More.

Om tijdens je verblijf actief te blijven zitten er in de hotels grote Athletic Studio’s waar gesport kan worden. Dit kan trouwens ook gewoon in je hotelkamer waar In-Room Training Zone’s zijn gevestigd, hier heb je verschillende attributen liggen waarmee je een dagelijkse work out kunt doen. Ben je meer een buitenmens? Ren dan ’s mee met de Chief Wellness Officer voor een mooie tocht in de ochtend.

Na deze ochtendrun kun je direct aanschuiven bij The Cork & Kale Market and Bar, het F&B concept wat in de hotels gevestigd is. Hier kun je terecht voor een bakje yoghurt met fruit of huisgemaakte granola en een glas verse jus. Verder rust je goed uit op de eucalyptus fiber bedden in je kamer en heb je de beschikking over natuurlijke bad producten.

Nederland

Momenteel heeft het hotel zes vestigingen in de Verenigde Staten, daarnaast zijn er plannen om hotels te openen in Australië en Nieuw Zeeland. Of we de EVEN® Hotels of één van de kamers van Hilton in Nederland gaan zien is nog onbekend.

Website: EVEN Hotels

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.