‘Spooky Halloween’ gerechten en drankjes | The Iced – Dry Ice Maker

29-10-2018

  • The IcedThe Iced
  • The IcedThe Iced
  • The IcedThe Iced
  • The IcedThe Iced
  • The IcedThe Iced

We schreven al eerder over de Dry Ice Maker maar kregen nu een tip over hoe je met Halloween griezelige creaties en prachtige smokey cocktails kunt maken met hun droogijs! Wil jij ook met droogijs gaan werken, voor de presentatie van prachtige gerechten, desserts, buffetten en cocktails? The Iced – Dry Ice Maker werkt snel, simpel, zeer veilig en is speciaal ontwikkeld door chefs voor chefs. Met een druk op de knop maak je in slechts 60 seconden een blok droogijs, welke direct te gebruiken is voor je creaties. Ook geweldige effecten mee te bedenken voor de feestdagen.

The Iced – Dry Ice Maker

Werk jij ook met een doos vol droogijs, die in de praktijk slechts gedeeltelijk wordt gebruikt en deels verdampt? Met de Dry Ice Maker maak je zelf op een professionele manier kleine hoeveelheden droogijs. Dus a la minute droogijs te maken naar behoefte, zonder verspilling! Werkt op vloeibaar Co2. We schreven hier ook over in 2016, nu dus alleen nog even een korte samenvatting!

The Iced – Glass Freezers

Ook over The Iced glass freezers schreven we al eerder. Dit zijn semiautomatische en automatische glass freezers en bevriezen alle glazen razendsnel in 3/6 seconden tot -25C.  Door het vloeibaar koolzuurgas is het glas dus te voorzien van  een laagje ijs. The Iced Elegance is erg handig om je drankjes extra koud te serveren en er een mooi witgerijpte look mee te geven.

Website: The Iced

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.