THE ICED: bevriest je glazen razendsnel

10-5-2016

De nieuwste innovatie op het gebied van gekoelde glazen maakt het mogelijk om door middel van koolzuurgas het glas à la minute te voorzien van een laagje ijs. THE ICED is handig om je drankjes extra koud te serveren en een andere look mee te geven.

THE ICED

Niets is lekkerder om met het weer van afgelopen weekend een koud drankje te drinken. Niet alleen de drankjes worden tegenwoordig gekoeld. Zo kennen we de Heineken Ice Cold bieren welke worden geserveerd in bevroren glazen. Alle glazen staan te bevriezen in een aparte vriezer. Naast dat dit extra ruimte in beslag neemt, kost het ook behoorlijk wat stroom. De nieuwste innovatie op het gebied van bevroren glazen is THE ICED. THE ICED bevriest glazen in enkele seconden tot – 40c.  De glazen krijgen hierdoor een mooi witgerijpt laagje ijs. Naast het speciale effect wordt het drankje ook ijskoud.

Naast het bevriezen van glazen is het ook mogelijk ijsklontjes verder te bevriezen tot – 45C, hierdoor ontstaat er niet of nauwelijks smeltwater. Ideaal voor cocktails en drankjes als de welbekende gin & tonic maar ook voor drankjes zoals bier en champagne.

Gebruik van THE ICED

THE ICED is zo ontwikkeld dat hij makkelijk is in gebruik. Zo heeft het systeem zes verschillende standen, vijf hiervan zijn af te stellen op je eigen glazen. Met de zesde stand kun je het systeem handmatig bedienen. De glazen worden gekoeld met koolzuurgas, om te voorkomen dat er gas verloren gaat is het systeem voorzien van sensorbeveiliging.

Het apparaat is te verkrijgen met zowel één, twee of drie afzonderlijk in te stellen koppen. Dit is afhankelijk van de drukte. Met de drie afzonderlijke koppen kun je bij drukte drie verschillende glazen tegelijk koelen.

Naast THE ICED glass Freezer wordt er op dit moment ook gewerkt aan THE ICED Mini en DRY ICED. Met dit laatste apparaat is het mogelijk om à la minute 100 gram droog ijs te maken per keer.

Website: THE ICED

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.