SpeakFrietje | De nieuwe speakeasy borrel van Rotterdam

25-7-2017

Haute Friture Snackbar Tante Nel introduceert op vrijdag 28 juli  haar eerste ‘SpeakFrietje’ in Rotterdam. De Snackbar 2.0 mét alcoholvergunning, brengt op deze avond een ode aan de ons-kent-ons cultuur en nodigt Rotterdammers uit voor de nieuwe vrijdagborrel op het 80m2 grote terras.

SpeakFrietje | Borrelen met een lekker frietje

Eigenaar Kevin de Roos van snackbar Tante Nel vertelt enthousiast over zijn nieuwe initiatief:  “Tijdens de drooglegging in de jaren ’20 waren Speakeasy bars in Amerika dé plek voor een borrel. Je hoorde via-via en vaak op het laatste moment pas waar en wanneer het feestje plaatsvond. SpeakFrietje brengt een ode aan die ons-kent-ons cultuur. Gewoon gezellig bij elkaar komen met goed gezelschap, muziek en drankjes. En met een frietje smaakt die borrel nu eenmaal het best!”

Cocktails van cocktail guru David Trampe

Speciaal voor deze eerste editie is cocktail-guru David Trampe uitgenodigd om zich te ontfermen over de dranken. David Trampe sleepte afgelopen jaren meerdere vakprijzen in de wacht en heeft voor SpeakFrietje twee nieuwe zomerse cocktails ontworpen op basis van Loopuyt Gin en Mezcal.

Tante Nel Rotterdam

Haute Friture Snackbar Tante Nel heeft de laatste jaren flink aan populariteit gewonnen op de Pannekoekstraat. Als eerste Rotterdamse snackbar met alcoholvergunning wist zij op een unieke locatie steeds meer gasten en gezelschappen te bereiken met een goed product. We schreven eerder over hun combinatie van friet met kaviaar en bubbels in ons artikel ‘Een frietje met…..

Website: Tante Nel

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.