Smokey Jo’s Cantina | Zomerbar in Antwerpen

18-7-2017

Het is zomer dus dat betekent dat de magische opslagplaats van Stadsbrouwerij De Koninck in Antwerpen weer omgetoverd is tot een tijdelijke zomerbar. Na Summer Josephine’s en Smokey Jo’s Garage is de binnentuin van de brouwerij nu omgedoopt tot Smokey Jo’s Cantina. De ultieme plek in de stad om te relaxen. Bereid je voor op een dikke laag wit zand en palmbomen, strandstoelen en hangmatten. 

Smokey Jo’s Cantina

Smokey Jo’s Cantina is een zomerbar waar een Mexicaanse en Californische vibe in de lucht hangt.  Een stralende zon, surfplank onder de arm en een laag zonnecrème op je neus. In Smokey Jo’s Cantina hangt een heel laid-back sfeer: geen harde beats, maar relaxte deephouse dj-sessions. Het is een echte family-minded beachbar. In de grote kidszone kunnen kinderen schelpen rapen en zandkastelen bouwen.

Burrito’s en California Rolls

In tegenstelling tot vorig jaar is er geen à la carte restaurant deze keer, wél een selfservice waar je zomerse, frisse gerechten voorgeschoteld krijgt. Op de kaart staan Mexicaanse gerechten – van burrito’s tot taco’s, maar evengoed typische Californische lekkernijen met Aziatiatische toetsen als de California Roll: een sushivariant die door Japanse immigranten in Californië werd geïntroduceerd. Net als Californië zelf, is ook het menu van Smokey Jo’s Cantina een smeltkroes van culturen. De bartenders van cocktailbar The Dirty Rabbit shaken de lekkerste cocktails terwijl stadsbrouwerij De Koninck zorgt voor de eigenzinnige bieren.

Antwerpen

Smokey Jo’s Cantina is te vinden op Boomgaardstraat 17 in Antwerpen en is nog open tot en met 3 september. Op dinsdag en woensdag zijn ze gesloten, de overige dagen zijn ze open vanaf 17.00 uur. Op zondag eerder, dan kun je vanaf 12 uur al terecht in één van de hangmatten op het terrein.

Website: Smokey Jo's Cantina

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.