Smokey Jo’s Garage opent in Antwerpen

15-6-2016

Barbecues, varkens aan het spit, livemuziek en een speciaalbier boomhut. Dit en meer bij de onlangs geopende Smokey Jo’s Garage, waar de gast zich begeeft in een hillibillie omgeving inclusief platgedrukte auto’s om je heen.

Smokey Jo’s Garage

Voorheen konden de Belgen op deze locatie nog terecht om bij Summer Josephine’s een hapje en een drankje te doen. Nu is deze oude opslagplaats van Stadsbrouwerij De Koninck omgetoverd tot de locatie waar Smokey Jo’s Garage haar deuren opende afgelopen 9 juni. Een full service restaurant met internationale gerechten om te delen en doorspekt met prachtige BBQ flavours.

Een plek waar je in je meest sleazy summer outfit kunt genieten van een trailer trash deluxe park waar BBQ, craft beers & Bourbon centraal staan. Veel livemuziek, oldskool speeltuigen & workshops voor de kinderen, een speciaalbier boomhut, veel aandacht voor het EK voetbal en ook een selfservice park met een Major League BBQ op zondagen.

Antwerpen

Je moet er eventjes de grens voor over, maar heel ver weg is het niet. Smokey Jo’s Garage is te vinden op Boomgaardstraat 17 in Antwerpen en is zeven dagen per week geopend. Bekijk ook de gave foto’s van dit nieuwe concept in Antwerpen!

Website: Smokey Jo's Garage

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.