Sinterklaasbenefietquiz voor de horeca op vrijdag 4 december

1-12-2020

  • De Sinterklaasbenefietquiz door De Andere Quiz

We schreven al eerder over de Benefietquiz van De Andere Quiz, ondertussen heeft de quiz voor horecalocaties in Nederland inmiddels al bijna € 750.000 opgeleverd. Sinds het begin van de coronacrisis organiseert De Andere Quiz de benefietquiz en aanstaande vrijdag, 4 december, staat de benefietquiz in teken van Sinterklaas. De inkomsten gaan rechtstreeks naar de horeca, want deelnemers van de online pubquiz doneren rechtstreeks aan hun eigen stamkroeg of restaurant.

Het concept van de benefietquiz is simpel

Meld je aan voor de online pubquiz en laat weten welke gelegenheid je wilt steunen met welk bedrag. De horecagelegenheid wordt op de hoogte gebracht en stuurt zelf een betaalverzoek naar de donateur. Zo gaan alle opbrengsten rechtstreeks naar de horeca. De gebroeders Brouwer van De Andere Quiz hopen met deze actie horeca-eigenaren weer een hart onder de riem te kunnen steken.

We hebben elkaar weer nodig, geen pubquiz zonder pub,” zegt Jeroen Brouwer, één van de organisatoren. Deze video geeft een beeld van de 11 Benefietquizzen tot mei 2020. (tekst over de Sinterklaasbenefietquiz gaat onder de video verder).

Zo doe je mee aan de Sinterklaasbenefietquiz | Vrijdag 4 december 2020 om 20:00

Stel een quizteam samen, start een groepsapp of een videochat, leg een aantekeningenblaadje klaar en ga naar de website om jouw horecagelegenheid en jezelf aan te melden voor de benefietquiz. De volgende rondes worden gespeeld: Wie is het, Fragmenten, Liefde, Waar is het, Muziek en natuurlijk Spanje. Voor de Benefietquiz van start gaat, maar ook in de pauzes, zullen er weer live optredens zijn. De Andere Quiz is allesbehalve saai. Verwacht een humoristische quiz met hilarische filmpjes, creatieve vragen en actuele onderwerpen! Doe weer mee met deze hilarische quiz en steun je favoriete stamkroeg of restaurant!

Steun je stamkroeg met het spelen van een livestream pubquiz

Meer dan 2.500 horecalocaties ontvangen donaties. Je kiest zelf welke horecagelegenheid je steunt uit de lijst, of je voegt jouw stamkroeg toe. Steun je stamkroeg is de leus, en horecagelegenheden worden blij verrast wanneer ze hun vaste bezoekers in hun inbox tegenkomen.

Reacties op de benefietquiz voor de horeca

Zo! Wat zitten we hier aan de ontbijttafel na te genieten! Bedankt voor de geweldige quiz! Geweldige filmpjes! We lagen helemaal in een deuk bij het filmpje “als atletiek vergezocht was”. En nog steeds!” – Donateur

“Jongens, ik weet niet wat me overkomt! Ik krijg ineens heel veel donaties van gasten die aan jullie quiz mee doen. Bij deze wil ik jullie persoonlijk echt uit de bodem van mijn hart bedanken voor dit initiatief! Heel veel succes en echt, heel erg bedankt!” – Café-eigenaar

“Hallo, wat was het leuk gisteravond. Ik zat alleen op de bank maar voelde mij even niet alleen. Heb echt een super avond gehad. Bedankt voor de organisatie en ik ben er volgende week weer bij!” – Donateur

Website: De Andere Quiz

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.