Seedlip lanceert wereldwijd de eerste No & Low cocktailbar

12-7-2018

  • SeedlipSeedlip logo
  • SeedlipSeedlip
  • SeedlipSeedlip Spice 94
  • SeedlipSeedlip Spice Still
  • SeedlipSeedlip Garden 108
  • SeedlipSeedlip

Seedlip is ’s werelds eerste gedistilleerde non-alcoholische spirit, en lanceert nu wereldwijd de eerste No & Low cocktailbar [N o l o]. Een innovatief en totaal nieuw barconcept dat de nadruk legt op de smaak en ingrediënten van een cocktail in plaats van het alcoholpercentage.

Op 24 & 25 juli is de N o l o cocktailbar te vinden in een selectie van de beste bars in 15 van de meest dynamische steden over de hele wereld.

No & Low Cocktailbar

Bars zoals Dandelyan in Londen, Walker Inn in LA, PS40 in Sydney, Flying Dutchmen Cocktails in Amsterdam en Tjoget in Stockholm zullen dan gelijktijdig hun No & Low Seedlip cocktails presenteren en serveren. Het menu voor de No & Low Seedlip cocktails is samengesteld door de eigenaren van de Flying Dutchmen Cocktails, Tess Posthumus (al 3 jaar in de top 10 beste bartenders ter wereld) en Timo Janse in samenspraak met Seedlip. Zo staan er vier cocktails van Tess en Timo op het menu aangevuld met creaties van Seedlip. Het evenement vindt plaats bij de Flying Dutchmen Cocktails op de singel 460 in Amsterdam op 24 & 25 juli van 17.00 uur tot 00.00 uur.

Seedlip | That’s what you drink when you’re not drinking

We schreven eerder over Seedlip, met als titel: “What to drink when you’re not drinking”. Seedlip wordt samengesteld en gebotteld in Engeland en heeft een eigen maceratie (koude extractie) methode gecreëerd in koperpotten en heeft een distillatie en filtratie proces voor alle individuele botanicals die 6 weken duurt. Seedlip’s bevat geen calorieën, is suikervrij, vrij van zoetstoffen en kunstmatige smaakstoffen, waardoor een Seedlip & Tonic het geloofwaardige volwassen alternatief is voor alcohol, als je het niet drinkt. Het Seedlip hoofdkantoor bevindt zich in Londen. Seedlip heeft de natuur hoog in het vaandel staan en wil wereldwijd de manier van drinken veranderen door te pionieren met de eerste gedistilleerde non-alcoholische spirit ter wereld. Seedlip lost het dilemma ‘What to drink when you’re not drinking®’ op met een verfijnd en volwassen alternatief voor de veelal zoete of fruitige opties. Seedlip wordt geserveerd bij prestigieuze cocktailbars, hotels, restaurants en retail in Amsterdam, Londen, Barcelona, Stockholm, Berlijn, Kopenhagen, Milaan, Hong Kong, New York, Los Angeles, San Francisco, Sydney en Melbourne.

Website: Seedlip | Flying Dutchmen Cocktails

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.