S.Pellegrino® Destination Dining | Een culinaire serie waarbij iconische gerechten worden uitgewisseld tussen wereldberoemde restaurants

12-8-2021

  • S.Pellegrino Destination Dining
  • S.Pellegrino Destination Dining

Disclaimer: dit artikeltje is uitgebreider in het Engels omdat het plaatsvindt in Amerika.

Het Destination Dining-programma van S.Pellegrino® Sparkling Natural Mineral Water keert dit najaar terug in Amerika. Ze willen met dit programma meer gemeenschappen verbinden door middel van culinaire ervaringen, gerecht voor gerecht. S.Pellegrino werkt samen met restaurants in de VS en Latijns-Amerika – in Chicago, Los Angeles, Miami en New York, en internationaal in Argentinië, Brazilië, Panama en Peru – om hun meest iconische gerechten uit te wisselen en een voorproefje te geven aan een nieuwe gemeenschap voor fijnproevers.

Het blijft een leuk idee om een ​​korte periode van plaats te ruilen zoals al jaren gebeurd bij de Grand Gelinaz, of op een andere manier samen te werken. Het leuke aan S. Pellegrino® Destination Dining is dat het helemaal past in deze tijd, de chefs creëren elkaars gerechten. Ik stel me zo voor dat je dan bij een topchef in Nederland groentegerechten van Alain Passard zou kunnen proeven. Daar moet menig foodie toch voor te enthousiasmeren zijn? Je kunt dit ook lokaal doen zoals de 010/020 diners, zorg dat je lokale pers inschakelt en creëer een buzz. ^Marjolein

 Leestijd: 1 minuten

De tweede editie van S. Pellegrino® Destination Dining | Samenwerking tussen restaurants in de VS en Latijns-Amerika

Vanaf aanstaande vrijdag, 13 augustus gaat de tweede serie van S.Pellegrino® Destination Dining van start. Het is een culinaire uitwisseling tussen meerdere steden en het stelt foodies in staat om gerechten vanuit verre landen te proeven en tegelijkertijd ook hun culinaire buurtrestaurants te ondersteunen. De gerechten zijn gedurende een week beschikbaar in elk deelnemend restaurant en ook, indien het restaurant dit verzorgd, bij de take-out of delivery.

Wie gaat er deelnemen in de VS en Latijns-Amerika?

Destination Dining begint met uitwisselingen tussen prominente restaurants in Miami en Latijns-Amerika van 13 tot en met 20 augustus – elke week gevolgd door een nieuwe combinatie – gevolgd door uitwisselingen in Chicago, New York en Los Angeles in september en oktober. Restaurant line-up tot nu toe:

13 – 20 augustus – Chef Michelle Bernstein van Café La Trova (Miami) x Chef Tomas Kalika van Mishiguene (Argentinië)

20 – 27 augustus – Chef Nando en Valerie Chang uit Itamae (Miami) x Chef Mario Castrellon uit Maito (Panama)

27 augustus – 3 september – Chef Andrea Marchesin van Toscana Divino (Miami) x Chef Renzo Garibaldi van Osso (Perú)

3 – 10 september – Chef Diego Oka uit La Mar (Miami) x Chef Manoella Buffara uit Manu (Brazilië)

September 2021 – Chefs van Chicago & James Beard Foundation

Oktober 2021 – New York en Los Angeles, deel II. Extra restaurants worden de komende weken bekend gemaakt.

Leuk detail voor ons hier in Europa, recepten op Fine Dining Lovers

De kenmerkende gerechten die onderdeel zijn van de culinaire uitwisseling staan vermeld op de website en je kunt daarop ook reserveren, om ter plekke te dineren, op te halen of te laten bezorgen. Bij elk speciaal menu-item krijg je ook een gratis fles S.Pellegrino® Sparking Natural Mineraalwater van 750 ml. Bezoek voor meer informatie de website van Destination Dining of volg S.Pellegrino op Instagram en Twitter.

Alhoewel het een samenwerking is tussen restaurants in Amerika en Zuid-Amerika, is het inspirerend voor lokale restaurants over de hele wereld. Bonus voor de rest van de wereld is dat S.Pellegrino van plan is de recepten op Fine Dining Lovers te publiceren. Dus zelfs al kunnen we niet deelnemen, we kunnen het wel proeven! Je kunt S.Pellegrino ook vertellen welke steden je als volgende wilt zien ruilen op Instagram en Twitter – met behulp van de hashtags #SupportRestaurants en #SPDestinationDining.

Website: San Pellegrino

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.