‘Rumour around the brand’ bij hotel De Reiskoffer | Over EHBO en het travelduck event

12-6-2018

  • ‘Rumour around the brand’ bij hotel De Reiskoffer‘Rumour around the brand’ bij hotel De Reiskoffer
  • ‘Rumour around the brand’ bij hotel De Reiskoffer‘Rumour around the brand’ bij hotel De Reiskoffer

Maandag 28 mei kwamen we een leuk Facebook bericht van Hotel De Reiskoffer tegen waarin zij lieten zien dat ze EHBO (Eerste Hulp bij Ochtenden) boden aan de slachtoffers van de file op maandagochtend in hun vestigingsplaats Bosschenhoofd in Noord-Brabant. Het team van hotel De Reiskoffer bedenkt met enige regelmaat leuke acties waarmee ze vaak de lokale pers bereiken. Rumour around the brand bij hotel De Reiskoffer van storytelling tot een travelduck event!

‘Rumour around the brand’ bij hotel De Reiskoffer

De EHBO actie van hotel De Reiskoffer is bedacht door Carolien van Geesbergen die geconfronteerd werd met een file op de hoofdweg van Bosschenhoofd richting Oudenbosch en het daarbij horende gehaast en ongeduld van mensen. Samen met haar collega Jort kregen zij spontaan het idee om een ‘coffee to go’ uit te gaan delen en dan bewust op maandagochtend. Een vers bakje koffie met een kaartje en de persoonlijke noot: “We kunnen het niet leuker maken maar wel lekkerder op maandagmorgen”. Zo’n vijftig kopjes koffie zijn met een grote glimlach tijdens de spits uitgedeeld. Leuke rumour around the brand!

Carolien over het waarom van de actie: “Gewoon omdat het kan, omdat het mag en vooral geniet van de dag…. Onthaast een beetje dachten wij. De actie werd erg leuk ontvangen, soms wel met verbaasde gezichten van wat is dit nu?”

Naast de coffee to go die 28 mei tijdens de ‘file’ door het plaatsje werd uitgedeeld hebben we al eerder geschreven over acties van het hotel. Het hotel maakt namelijk al jaren gebruik van storytelling rondom hun hotel. Zo geven zij hun gasten al sinds 2007 een travelduck mee voor in hun reiskoffers. En in oktober 2016 hebben wij geschreven over de officiële première van de film ‘Avonturen bij de Buren’, een korte film over het hotel, een mooi voorbeeld van storytelling met een knipoog. En in september volgt het travelduck event.

Travelduck foto-event | Het perfecte Eendje 

Op 22 september 2018 organiseert het hotel het Travelduck Event. Een fotowedstrijd waarbij iedereen wordt uitgedaagd om de mooiste, origineelste foto te schieten van de travelduck van De Reiskoffer. De jury onder leiding van Lauren Verster, zal ’s avonds na het diner de prijzen uitreiken voor de beste foto’s. Uit de foto’s die zijn verzameld op hun sociale media kanalen zal de Beste Travelduck Foto aller tijden worden gekozen.

Travelduck Foto aller tijden worden gekozen. Bekijk de video over het event:

Website: Hotel De Reiskoffer

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.