RoboBurger | ’s Werelds eerste robot hamburger automaat

7-4-2022

  • RoboBurger, the World's First Robot Burger Chef in a Vending Machine Format, Launches NationallyRoboBurger, the World's First Robot Burger Chef in a Vending Machine Format, Launches Nationally
  • RoboBurger, the World's First Robot Burger Chef in a Vending Machine Format, Launches NationallyRoboBurger, the World's First Robot Burger Chef in a Vending Machine Format, Launches Nationally

RoboBurger, ’s werelds eerste volledig autonome gerobotiseerde hamburger-kok, werd onlangs gelanceerd in het Newport Centre, een Simon Mall in Jersey City, NJ. Dit miniatuurrestaurant bereidt vers gegrilde hamburgers van restaurantkwaliteit. Deze hamburger-automaat zal binnenkort te zien zijn op luchthavens, winkelcentra, hogescholen, kantoren en fabrieken in het Amerika.

Leestijd: 2 minuten

RoboBurger lanceert nationaal

RoboBurger is een zelfbedienende, gepatenteerde keuken gebaseerd op AI (articificial Intelligence ofwel kunstmatige intelligentie), ontworpen om alle processen van een restaurant te doorlopen op een fractie van de grootte. De keuken is 12 vierkante meter groot, kan worden aangesloten op een traditioneel stopcontact, heeft een koelkast, een automatische bakplaat en een schoonmaaksysteem. De robot maakt gebruik van een kookproces in vijf stappen, vergelijkbaar met wat chef-koks in quick service restaurants gebruiken. De robo-chef grilt de patty, roostert het broodje, serveert de geselecteerde kruiden, assembleert de burger en levert hem in ongeveer zes minuten gloeiend heet af.

 

Het is de eerste automaat voor warm eten die door de National Sanitary Foundation is goedgekeurd volgens hun gouden voedselveiligheidsnorm NSF/ANSI 25. “Ik begon RoboBurger 17 jaar geleden in mijn garage, en er kan geen beter moment zijn dan nu om het tot leven te brengen en iedereen het te laten ervaren,” aldus Audley Wilson, RoboBurger mede-oprichter en CEO. “RoboBurger geeft iedereen vers gegrilde, heerlijke hamburgers – terwijl het een veilige, contactloze ervaring garandeert. RoboBurger komt altijd gloeiend heet uit de oven en wordt nooit voorgekookt en warm gehouden.” Bekijk in de video hoe het systeem van RoboBurger werkt, de tekst gaat verder onder de video.

Over RoboBurger

Hamburgers van restaurantkwaliteit. Het hoofdkantoor is gevestigd in Newark, NJ, en het bedrijf dat eigendom is van minderheden (MBE) wordt geleid door CEO en Partner Audley Wilson, CTO en Partner Dan Braido en CMO en Partner Andy Siegel.

Hoewel dit misschien de eerste automaat voor hamburgers is, spotten we een soortgelijk concept, Creator, de ultieme robotkeuken al in 2018. En we hebben onlangs Savoreat gespot, op planten gebaseerde 3D-geprinte hamburgers gemaakt door een robotkok.

Website: RoboBurger

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.