Restaurant Hudson Zoetermeer maakt een feestje van de opening van het terrasseizoen!

27-5-2016

Met een mini festival met BBQ, drankjes, muziek en een mini market viert Hudson Zoetermeer de start van het terrasseizoen op zondag 5 juni. Tijdens een Sunday Roast geeft hun chef samen met foodbloggers Nick van Domburg en Denise Pronk de signature dishes van Hudson een spannende BBQ twist.

5 juni: terras time bij Hudson Zoetermeer

Hudson Zoetermeer organiseert het festival ter ere van het nieuwe terras, dat overigens ook op minder mooie zomerdagen een prima plekje is om te vertoeven dankzij de nieuwe overkapping en heaters. Om het terras feestelijk in gebruik te nemen, organiseert Hudson een gratis mini festival waar gasten kunnen shoppen, eten en drinken terwijl de kids zich laten schminken en zich uitleven op een springkussen. Bij verschillende stands kan lekker geshopt worden, bijzonder is in ieder geval de sieraden stand van Petra Reijrink, waar handgemaakte juwelen te koop zijn die geïnspireerd zijn op reizen en de natuur. De muzikale omlijsting van het mini event wordt verzorgd door een dj die lekkere Sunday afternoon beats draait. Het event begint om 15:00 uur en duurt tot 18:00 uur.

Ontmoet je favoriete foodblogger

Tijdens het zomerfeestje organiseert Hudson een BBQ met hamburgers en hotdogs. De Sunday Roast wordt gehost door 2 foodbloggers uit Den Haag en omgeving, Nick van Domburg en Denise Pronk, bekend van de blog 88Food. Nick zal samen met een chef spannende gerechten boven de gloeiende kooltjes bereiden. Zo zal het BBQ duo zich uitleven op Hudsons signature beef burger, die net een beetje anders is dan normaal. Met natuurlijk Hudsons geheime saus.

Leuk idee: een feestje maken van de opening van het terrasseizoen!

In Nederland is een terrasje pikken ondertussen volledig ingeburgerd. En met de eerste zonnestralen zitten we in ons ‘zomers best’ op het terras. Waarom daar geen feestje van maken, je gast ervaart de eerste terrasjes pikken sowieso al als een feestje! Creëer rondom activiteiten en jouw terras staat weer een tijdje op het netvlies van potentiële gasten. Handig ook om foodbloggers uit je eigen omgeving uit te nodigen, dit geeft een extra podium op social media. Als je bijvoorbeeld kijkt naar het aantal volgers op Instagram (ruim 2.400) van de foodbloggers Nick en Denise dan weet je dat dit extra bezoekers oplevert. We zien wel vaker foodbloggers in keukens van restaurants opduiken, recent nog in de Foodhallen in Amsterdam. Nieuw soort ‘Meet & Greet’.

Website: Hudson Zoetermeer

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.