Bloggers are taking over in de Foodhallen

24-5-2016

  • bloggers are taking over
  • bloggers are taking over
  • bloggers are taking over
  • bloggers are taking over

Bezoekers van de Foodhallen konden tussen 25 – 29 mei naast de bestaande foodstands in de Foodhallen ook een hapje eten halen bij een pop-up foodstand. Elke dag was er een andere bekende Nederlandse foodblogger om zijn of haar culinaire kunsten te laten proeven. The bloggers are taking over!

Wie waren er aanwezig tijdens de bloggers taking over dagen?

Deze keer dus geen recepten via het internet. Nee, de bloggers gingen offline om achter de pannen te staan van hun eigen geliefde culinaire concepten. De bloggers die acte de présence gaven tijdens deze dagen waren Pauline Weuring van Uit Pauline’s Keuken, Isabel Boerdam van De Hippe Vegetariër, Rick en Sander van de Dudes & Dont’s, Vanessa Dawson van Culinessa, Claartje Schröder van Foodness en Lisa Stel van Lisa goes Vegan. Het schema was als volgt:

Woensdag 25 mei | Uit Pauline’s Keuken
Fans van Pauline konden op 25 mei terecht in haar keuken voor één van Pauline’s favoriete recepten, namelijk kaasfondeu in brood met crudités erbij. Simpel, maar wel lekker.

Donderdag 26 mei | Dudes & Dont’s
De Dudes & Dont’s wonnen de prijsvraag van de Foodhallen, hiermee kregen ook zij voor één dag hun stand. De heren hebben de gasten verwend met een waar ‘Oreo festijn’. Van Oreo M&M blondies met Twix tot verse Oreo wafels. En van Oreo cheesecakes tot slutty Oreo brownies, het stond allemaal op het menu!

Vrijdag 27 mei | De Hippe Vegetariër
Isabel ging (natuurlijk) voor vegetarisch en maakte haar eigen Veggie Wrap Bar. Hier had je de keuze uit een groene koolwrap met lentegroenten, een zoetzure omeletwrap met Oostere vulling en een Mediterrane maiswrap met black beans en aubergine.

Zaterdag 28 mei | Culinessa
Op zaterdag was er een taco stand te vinden. Vanessa van Culinessa ging namelijk ‘Taqueria for a day’. Je kon kiezen uit beef, kip of een vega variant met bonen. Het vlees kwam van Koop een Koe en de kip van Koop een kip. Ook serveerde ze lekkere spicy brownies om je zoete cravings te bevredigen.

Zondag 29 mei | Foodness & Lisa goes Vegan
Op zondag vonden we twee bloggers terug, namelijk Claartje van Foodness en Lisa van Lisa goes Vegan. Op deze, misschien wel brakke, zondag hebben zij iedereen verblijdt met een Smoothie Bowl Foodstand. Heel erg gezond dus!

Foodhallen

De Foodhallen in Amsterdam is de allereerste ‘indoor foodmarket’ in Nederland, waar je ter plekke kunt genieten van goed eten en drinken. Het concept is geïnspireerd door ‘indoor food markets’ zoals de Torvehallerne in Kopenhagen, Mercado de San Miguel in Madrid en de Borough Market in Londen. Dit onmisbare concept voor een ‘big city life’ wordt voor lokale bewoners en toeristen de uitgekozen plek om heerlijk rond te lopen en te genieten van verschillende gerechtjes.

Bron: Foodhallen

Website: www.Foodhallen.nl

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.