Rebelz op de Binckhorst | Investeren in lekker eten en in de re-integratie van ex-gedetineerde vrouwen

7-6-2018

Rebelz op de Binckhorst wordt een restaurant met een bijzondere missie: ex-gedetineerde vrouwen een kans bieden op een mooie toekomst. Door hen in hun restaurant op te leiden tot kok of gastvrouw. Dit in navolging van Rebelz aan de Rotte in Rotterdam en Rebelz in de Kampioen in Nieuwersluis. Restaurants met een goed verhaal en een urban vibe. Zij laten zien dat je een succesvol restaurant kunt runnen en tegelijkertijd een maatschappelijk doel kunt nastreven. Soms moet je tegen de stroom in om je doel te bereiken. En dat past bij de definitie van een rebel: iemand die het de moeite waard vindt om te vechten voor een beter bestaan.

Om het restaurant mogelijk te maken is financiering nodig voor de inrichting, het terras en de keuken. Investeren in heerlijke gerechten en in de re-integratie van ex-gedetineerde vrouwen!

Crowdfunding Rebelz op de Binckhorst

Na Rotterdam en Nieuwersluis opent Rebelz een derde vestiging: Rebelz op de Binckhorst, in Den Haag. Bij Rebelz werken ex-gedetineerde vrouwen die naar een nieuwe plek op de arbeidsmarkt worden begeleid. We schreven in 2016 al over Rebelz aan de Rotte in Rotterdam toen hun eerste vestiging open ging.

Jouw investering in Rebelz op de Binckhorst maakt het mogelijk om het restaurant, het terras en de keuken in te richten. De inrichting zal een stoere en comfortabele street-art stijl hebben. De keuken biedt ruimte voor de speciale leer-werkplekken. Je hebt kans om mee te doen door een lening te verstrekken met een rente van 6 procent en een looptijd van 5 jaar. Bekijk hun pagina op One Planet Crowd.

Wat kun je verwachten bij Rebelz op de Binkhorst?

Volgens de eigenaren Karin Nijman en Klaasjan Krook wordt Rebelz op de Binkhorst dé urban hang-out plek van Den Haag. Een verlengde van je huiskamer om met vrienden af te spreken. Zij gaan streetfood gerechten serveren, herkenbaar maar van uitzonderlijke kwaliteit. Goede ingrediënten, zelf gemaakt of samen gemaakt, geen poespas en voor een fijne prijs. Ze werken zoveel mogelijk samen met buurtboerderijen en buurtbedrijven en waar mogelijk wordt voor biologische producten gekozen.

Bij Rebelz op de Binckhorst ga je naar huis met de wetenschap een belangrijke bijdrage te hebben geleverd aan de toekomst van mensen voor wie een mooie toekomst niet zonder meer vanzelfsprekend was.

Website: Rebelz aan de Rotte

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.