Randolph Gaming Pub | Meer dan 1.500 bordspellen

30-8-2017

Bij de Randolph Gaming Pub in Canada staat alles in het teken van bordspellen. Bezoekers vermaken zich hier met de meer dan 1.500 bordspellen die beschikbaar zijn in het café. Om keuzestress tegen te gaan lopen er ‘games specialisten’ rond, zij helpen bij het kiezen van het perfecte spel voor jou en je vrienden. Als de regels eenmaal duidelijk zijn en het bier en andere versnaperingen op tafel staan, kan het feest beginnen.

Randolph Gaming Pub

Alles staat dus in het teken van spellen spelen bij Randolph, die zelf aangeven dat bordspellen op zichzelf niet heel revolutionair of bijzonder zijn. Maar, wanneer je daarnaast ook nog eens een keuze hebt aan een overvloed van bieren, cocktails en een lekkere maaltijd.. dan wordt het toch wel een feestje!

Kosten

Een avondje spelletjes spelen bij Randolph is niet gratis, de entree is 5 Canadese dollar per persoon. Hiermee heb je toegang tot alle spellen in het café en helpen de spelleiders je met het kiezen en opstarten van de spellen. Een formule die populairder is dan ooit, in het weekend beginnen de wachtrijen vanaf 7 uur ’s avonds. In dit filmpje een kleine indicatie van hoe het café werkt.

Geschiedenis

The Randolph Gaming Pub (naam is inmiddels veranderd naar Randolph Gaming Pub Quartier Latin) opende haar deuren in 2012. Een jaar later werd er een team in het leven te roepen die zich bezig houdt met de verschillende spellen die zowel buiten- als binnen het café gespeeld worden; het Randolph Animation team. De naam Randolph werd steeds bekender en in 2014 zag de webshop het levenslicht, waar spellen gekocht en verkocht kunnen worden. Dit werd een succes, een jaar later was het daarom tijd voor een vaste winkel. Uiteindelijk werd vorig jaar een tweede vestiging geopend van het oorspronkelijke café. Kortom, de populariteit van bordspellen in Canada is enorm.

Website: Randolph Gaming Pub

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.