GiG Orange Anthem | GiG Hard Seltzer’s Koningsdageditie 2024

22-4-2024

  • GiG Orange Anthem - a special hard seltzer for King's Day in the Netherlands 1GiG Orange Anthem - a special hard seltzer for King's Day in the Netherlands 1
  • GiG Orange Anthem - a special hard seltzer for King's Day in the Netherlands 2GiG Orange Anthem - a special hard seltzer for King's Day in the Netherlands 2
  • Bob en Max Ponsen - owners of GiG Hard SeltzerBob en Max Ponsen - owners of GiG Hard Seltzer

Speciaal voor Koningsdag 2024 lanceert GiG hun hard seltzer GiG Orange Anthem met een verfrissende orange smaak om de ultieme Koningsdag mee te beleven. Eigenaar Bob Ponsen: “De GiG Orange Anthem vliegt de deur uit en dat is mooi om te zien. Dat snap ik ook wel, want de verbeterde smaak is, al zeg ik het zelf, nu nog lekkerder. Dat is trouwens iets wat we altijd horen dat onze smaken zo goed zijn, echt gaaf”.

Leestijd: 1 minuut

Koningsdaggekte bij GiG met de verkoop van GiG Orange Anthem

Bob Ponsen: “Waar we vorig jaar in de laatste vijf dagen voor Koningsdag meer dan 150.000 blikken zelf met onze eigen bussen rond brachten, zitten we nu twee weken van tevoren al op 250.000 verkochte blikken. Dit is een enorme groei vergeleken 2023”.

Sinds kort is er ook een bezorgservice voor iedereen die zelf een GiGje wil bestellen.

Over GiG

GiG Hard Seltzer en GiG Hard Lemonade zijn laag alcoholische bruiswaters in verschillende smaken en met weinig calorieën. Achter de drankjes zit een Amsterdams familiebedrijf en Amerikaanse inspiratie – een succesformule die vanaf de oprichting in 2020 voor een vliegende start zorgde. Het assortiment bestaat uit de Hard Seltzers Grapefruit Melody, Lime Rhythm en Berry Beat en Hard Lemonades Lemon en Orange. En nu dus de nieuwste koningsdageditie GiG Orange Anthem. GiG is het beste koud in blik te drinken en daardoor perfect en verfrissend voor elk moment, of dat nu thuis, op een feestje of tijdens een concert of festival is. The gig – het optreden – van muzikanten heeft nu met GiG een fijne tegenhanger voor bezoekers: het drankje dat je drinkt, terwijl je van de muziek geniet.

Het merk Giga Hard Seltzer van de broers Max (26) en Bob (29) Ponsen maakt een groeispurt door en is sinds begin dit jaar bij diverse supermarkten verkrijgbaar. Maar dat is slechts een deel van hun succesverhaal. Het succes kwam op gang volgens Bob omdat “Heineken en Coca-Cola niet de binding hebben met de doelgroep, die wij wel hebben. Mijn broer en ik zijn ervan overtuigd dat GiG de populairste drank onder Millennials en Gen Z gaat worden. Het komende festivalseizoen zijn we op tal van festivals aanwezig. Iets dat normaal gesproken alleen voor grote corporates is weggelegd, maar het is geweldig om te zien dat festivalorganisatoren ons merk omarmen en ons die kans geven. Hard Seltzer is verfrissend en koud in blik op z’n best – en juist dat is op festivals heel handig”.

Website: GIG Hard Seltzer

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.