PUCK | Eerste airhockeyhal van Europa

22-2-2018

PUCK is de eerste airhockeyhal van Europa. Morgen, 23 februari wordt de hal op de Jan Evertsenstraat in Amsterdam geopend en je kunt er spelen op 16 tafels. Daarnaast kun je er ook terecht voor verschillende gerechten en een lekkere cocktail. Voor iedereen die geen fan is van airhockey, er staan ook een aantal flipperkasten en is er een Guitar Hero room.

Airhockeyhal PUCK

Bij PUCK vind je een groot aanbod aan airhockeytafels. Met twee Crazy Labs, twee Storm, twee Big Waves en twee Fast Track 220 Evo’s kan iedere airhockeyfanaat of leek zijn geluk niet op. Het bijbehorende restaurant is zeven dagen per week geopend voor brunch, lunch en diner. De menukaart bevat klassieke, bourgondische gerechten met bijpassende wijnen, sappen en cocktails.

TonTon Club

Het idee om een airhockeyhal neer te zetten kwam niet uit de lucht vallen, de eigenaren hebben namelijk ook al de twee TonTon clubs in de stad onder hun hoede. Nadat de tafels eerder fungeerden als ‘één van de vele’ spellen op de locaties was het nu tijd voor een eigen locatie. Het blijft immers een populair spel!

 

Website: Puck

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.