Pub-Corn | Popcorn met een dranksmaakje

18-1-2018

Ook in 2018 blijft popcorn een populair product om mee te experimenteren. De nieuwste smaak die we zijn tegengekomen is ‘beer-popcorn’, popcorn met de smaak van bier. Bedacht en gemaakt door Pub-Corn, dat meerdere met alcohol geïnfuseerde popcornsmaken in het assortiment heeft zoals Irish cream en Pina Colada.

Pub-Corn

Vorige maand schreven we nog over de culinaire popcorn van Joe & Seph’s, zij kwamen met ‘Irish coffee liqueur’ en ‘espresso martini’ popcorn. Pub-Corn richtte zich op het bier en kwam daarnaast ook ‘Irish cream’ smaak popcorn en een Margharita en Pina Colada variant. Dat dit goed in de smaak valt blijkt wel uit de mediaoptredens.

Inspiratie

Zoals ook gezegd in het artikel van eind december: als jij niet de mogelijkheid hebt om deze popcorn in één van hun winkels of andere winkeliers te kopen, laat je dan inspireren door al hun feestelijke smaken. Popcorn blijft een ideaal amuse met een cocktail, glas champagne, wijntje of glas bier.

Website: Pub-Corn

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.