Joe & Seph’s culinaire popcorn | Twee nieuwe smaken voor Kerstmis

11-12-2017

In december lanceren Joe & Seph’s, leveranciers van culinaire popcorn, twee gloednieuwe smaken, net op tijd voor Kerstmis. Adam, Jackie en Joseph Sopher, de familie achter het popcorn merk, hebben met hun team van banketbakkers in hun keuken in Londen hard gewerkt om nieuwe toevoegingen aan hun alcoholische cocktail serie te creëren – ‘Irish Coffee Liqueur with White Chocolate Caramel’ en ‘Espresso Martini’. Met dit artikel willen we chefs inspireren om culinaire popcorn te maken voor bij de borrel of de koffie tijdens de feestdagen!

De nieuwe smaken van Joe & Seph

‘Irish Coffee Liqueur with White Chocolate Caramel’ is gemaakt met de geheime, zachte karamelsaus van Joseph, die vervolgens een infuus van 5% Irish Whisky en koffie krijgt, en de beste Belgische witte chocolade. Daarnaast heeft Joe & Seph’s de smaak ‘Espresso Martini’ gelanceerd, geïnspireerd op de klassieke cocktail, deze bestaat uit hun kenmerkende karamelsaus met koffielikeur, wodka en een shotje espresso voor een winterse kick. “We verheugen ons erop deze twee nieuwe smaken aan het begin van het kerstseizoen te kunnen toevoegen aan onze heerlijke cocktailcollectie. Na het experimenteren met veel verschillende recepten, denken we dat we eindelijk de perfecte winter smaken hebben gevonden, net op tijd voor het feestseizoen! We denken dat ze ook de ideale kersttraktatie zijn, perfect voor het vullen van de kerstsokken of kerstpakketten!”, zegt directeur Adam Sopher.

Joe & Seph’s gastronomische popcorn als inspiratie

Joe & Seph’s is gelanceerd in 2010 en is een bekroond familiebedrijf dat in Londen is gevestigd. Ze hebben met hun handgemaakte, culinaire popcorn een revolutie teweeggebracht in de popcornmarkt. Met meer dan 40 opwindende en innovatieve smaken is het hun missie om de best smakende popcorn en karamelsauzen ter wereld te produceren! De nieuwe smaken worden opgenomen in hun sterke waaier van wel 50 soorten culinaire popcorn, waaronder ook de feestelijke favorieten zoals ‘Mince Pie’, ‘Brandy Butter & Mint Chocolate’.

Als jij niet de mogelijkheid hebt om deze popcorn in één van hun winkels of andere winkeliers te kopen, laat je dan inspireren door al hun feestelijke smaken. Popcorn blijft een ideaal amuse met een cocktail, glas champagne, wijntje of glas bier.

In Amsterdam hebben we ook een popcornwinkel, Fol Gourmet Popcorn.

Website: Joe & Seph’s

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.