Plentea | Hip theecafé

28-12-2016

Plentea is een nieuw, hip cocktail-achtige thee bar in Toronto, Canada. Gasten kunnen hier terecht voor een goede kop thee, gemaakt door ‘teatenders’ die niets liever willen dat de gast volledig relaxt en goed gehumeurd weer naar buiten loopt.

Plentea

De inrichting van Plentea is een bekend recept. Veel industriële kasten en lampen, vintage design meubels en een onafgewerkte muur. Achter de bar hebben de ‘teatenders’ de keuze uit een grote collectie van vers gemalen thee, gevuld in bakken die aan de muur hangen. Hierdoor krijgt het een cocktailbar achtige uitstraling. In vergelijking met veel andere theecafés wordt hier de thee volledig vers bereidt. Deze worden, afhankelijk van het humeur, de mindset en het gevoel van de gast weer gecombineerd met andere smaken en kruiden. Ook staat er een, zoals zij het noemen, ‘teapresso’ machine. Dit lijkt op een normale espressomachine maar zorgt ervoor dat smaken van de kruiden en theeën volledig tot hun recht komen.

Eerder schreven we al over Han Ting Cuisine in Den Haag. Hier bestel je een theemenu voor bij het diner.

Bron: Trendhunter

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.