#PearPizza campagne | USA Pears promoot peren als ingrediënt op pizza

9-9-2019

  • #PearPizza by USAPears

Het perenseizoen gaat weer van start en USA Pears lanceert daarom voor het Noordwest-perenseizoen 2019-2020 een campagne rondom #PearPizza. Schijnbaar was er in het begin van 2019 in Amerika een controverse over wel of niet ananas op een pizza, USA Pears laat nu weten dat er niets mis is met het gebruik van fruit als een pizza-topping. Alleen gaat USA Pears logischerwijs voor peren op de pizza in dit seizoen! Zij gaan vanaf 14 september op zoek naar top recepten met peer op pizza en de campagne wordt officieel gelanceerd op het foodfestival FEAST in Portland.

Ik maak graag flammkuchen met blauwe kaas, hazelnoten en peren, dus ik kan me goed voorstellen dat een #PearPizza lekker is! Een pizza met ananas zal ik echter nooit bestellen, net zoals pizza’s met chocolade, dat is me veel te zoet! Peer geeft echter net dat vleugje zoetheid dat lekker is op een pizza. In dit artikel een link naar meer recepten met peren van USA Pears! ^Marjolein

 

#PearPizza campagne

Om de #PearPizza-campagne te starten, werkt USA Pears samen met Rally Pizza uit de stad Vancouver in Washington State. Rally Pizza gaat op het foodfestival FEAST in Portland op 14 en 15 september #PearPizza serveren aan de aanwezige foodies. Rally Pizza heeft een grote aanhang opgebouwd in de regio Portland met hun pizza’s in Napolitaanse stijl, ze maken gebruik van lokale seizoensgebonden ingrediënten, waaronder dus peren. Deze pizzeria is in 2016 opgericht door chef-kok Alan Maniscalco en zijn vrouw Shan Wickham, zij is algemeen manager en banketbakster. Zaterdag 14 en zondag 15 september kunnen bezoekers van het festival de inventieve perenpizza’s proberen bij de kraam van de USA Pears. “We zijn al jaren fan van peren op pizza en we kijken ernaar uit de foodies die FEAST Portland bezoeken, te informeren over de zoete en hartige manieren waarop je #PearPizza kunt klaarmaken”,  aldus Alan Maniscalco. Peren zijn niet alleen lekker in desserts of om uit de hand te eten, de veelzijdigheid van dit stuk fruit leent zich perfect voor voorgerechten en hartige gerechten. De natuurlijke zoetheid en zachte textuur van peren gemengd met de hartige smaken van pizza!

Wedstrijd voor restaurants, influencers en bloggers in de U.S.

Van 14 september tot 15 oktober loopt de #PearPizza takeover van USA Pears, deze bestaat uit een consumenten- en restaurant wedstrijd, waar retailers en influencers bij betrokken worden. De hashtag #PearPizza verenigt de wedstrijd en daarmee moet je lekker recepten kunnen vinden van pizza’s met peer. Met de wedstrijd heb je kans om een ​​Gozney Roccbox pizza oven te winnen. Restaurants, influencers en bloggers uit de U.S. kunnen hun eigen perenpizza aanbieden op sociale media met de hashtag #PearPizza. De retailers van peren zullen de content die USA Pears aanbiedt ook delen. Media, winkels en pizzeria’s die geïnteresseerd zijn in deelname kunnen contact opnemen met Neil Ferguson: nferguson@usapears.com

Kijk voor meer perenrecepten uit de U.S. op deze link!

Website: USA Pears

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.