Pizza Pilgrims | Calzone je favoriete chocoladereep

16-3-2017

  • Pizza PilgrimsPizza Pilgrims

Wat dacht je van een pizza calzone met je favoriete chocoladereep als dessert? Pizza Pilgrims in Shoreditch Londen voegde een nieuwe optie toe aan het menu: Calzone je favoriete chocoladereep. Ben jij verslaafd aan chocolade, dan weet je waar je naartoe moet voor een custom-made chocolate calzone. Dus, BYOC – Bring Your Own Chocolate.

Calzone je favoriete chocoladereep

Restaurant Pizza Pilgrims opende vorige maand in Londen en heeft mijn dochter een beetje teleurgesteld! Waarom? Op een van de eerste avonden na de opening ging zij hier uiteten. Niemand had haar verteld (ook niet op de website) dat je zelf een chocoladereep mee kon nemen! Ze heeft daardoor niet kunnen genieten van een dubbele gevouwen pizza (calzone) met chocolade. Zij en haar tafelgenoten brachten wel zelf hun eigen drank mee. Pizza Pilgrims heeft namenlijk een BYOB (Bring Your Own Booze) concept. De eerste maand hoef je geen kurkgeld te betalen, daarna betaal je ongeveer €2.30 kurkgeld. Het restaurant is gelegen op 136 Shoreditch High Street.

Ben jij verslaafd aan chocolade én woon je in Londen? Dan weet je waar je een pizza calzone met jou favoriete chocoladereep kan eten. Voor de pizzaria’s in Nederland, ook hier zijn veel mensen verslaafd aan chocolade, wellicht iets om je eigen versie te creëren? Ook voor pannenkoekenrestaurants is dit BYOC concept misschien een idee. ^ Marjolein

Website: Pizza Pilgrims

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.