Op stand shaken met de Thuisborrel Club | De Luxury Hotel Bar Edition

27-7-2020

  • Create great cocktails with the Thuisborrel box
  • Create cocktails from the Amstel Bar at home through the Thuisborrel Club
  • Create cocktails from the Twenty Seven Bar at home through the Thuisborrel Club
  • Enjoy great cocktails at home through the Thuisborrel Club for example by the Taiko Bar
  • Create an Old Fashioned or The Charlie Chaplin by Vault Bar with the Thuisborrel box

Staat er een cocktailparty op de planning en wil je je gasten eens iets anders voorschotelen dan een standaard Mojito of Margarita? Of heb je gewoon zin om te shaken alsof je leven ervan afhangt, maar ontbreekt het je aan kennis en inspiratie? Pas de problème, De Luxury Hotel Bar Edition van de Thuisborrel Club garandeert een heerlijk avondje gevuld met unieke cocktails en entertainment.

We schreven al eerder over hét online cocktail event ‘De Thuisborrel Club’, afgelopen mei. Deze club is een initiatief van Typhoon Hospitality & The Activators in samenwerking met verschillende Nederlandse cocktailbars, spiritbrands en The Cocktailbox. Met deze nieuwe editie van de Thuisborrel Club kan iedereen thuis de heerlijkste cocktails maken. De barmannen van de meest luxe vijfsterrenhotels delen hun kennis en tips om de lekkerste creaties te bereiden. Leuk voor bij een BBQ of een gezellige zomerse avond met vrienden!

The Luxury Bar Edition van de Thuisborrel Club

De Thuisborrel Club is in het leven geroepen om de (cocktail)bars, die nog steeds hun deuren gesloten houden, een hart onder de riem te steken en te supporten. Na een eerste succesvolle editie, die plaatsvond in het weekend van 22 en 23 mei jl., is het tijd voor een nieuwe editie in een iets ander, maar minstens net zo leuk jasje: de Luxury Hotel Bar Edition. De naam zegt het al, deze editie wordt gedomineerd door vier hotelbars die alle deel uitmaken van Amsterdams’ finest en meest luxueuze vijfsterrenhotels. Anders dan de vorige keer, draait het nu vooral om de kennis die de bars met je delen en het ontwikkelen van je shake-skills.

De deelnemende bars zijn: Vault Bar van het Waldorf Astoria, Amstel Bar van het Amstel Hotel, Bar Twenty Seven van het gelijknamige boutique hotel Hotel Twenty Seven en Taiko Bar van het Conservatorium Hotel.

De Thuisborrel box

De cocktailboxen zijn doorlopend te bestellen en te gebruiken op een tijdstip naar keuze. Een zomerse BBQ, een vriendenweekend of gewoon omdat het buiten keihard regent en het binnen gezelliger is – de Thuisborrel Club cocktailbox staat garant voor een geslaagde avond vol overheerlijke cocktails, workshops en tutorials. De boxen zijn te verkrijgen in twee varianten: de ‘small’ bevat ingrediënten voor vier cocktails (één van elke bar) en in de ‘large’ vind je de bestanddelen voor maar liefst acht cocktails (twee per bar). Denk daarbij aan de Aberdeen Sour met Chivas Regal, een net wat spannendere versie van de ‘Whisky Sour’, de ‘Charlie Chaplin’ met Sloe Gin en abrikozen likeur en ‘De Wallen’ met Disaronno en passiefruit.

Ook is er rekening gehouden met de bewuste drinker nu minder alcohol drinken nogal on trend is; de box bevat namelijk ook twee – fris en fruitige en vooral net zo lekkere – non-alcoholische cocktails. Niet per se een shake-talent? Geen probleem, bij elke cocktail komt een tutorial waarin de bartenders alles haarfijn uitleggen. Deze tutorials ontvang je via de mail zodra de bestelling is afgerond. Zorg jij voor je eigen shake-gerei en prettig gezelschap, dan zorgt de Thuisborrel Club voor de rest.

Klaar voor een avondje zorgeloos borrelen? De cocktailboxen zijn te bestellen via de website van de Thuisborrel Club. Hier vind je tevens meer informatie over de deelnemende bars.

Website: De Thuisborrel Club

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.